Laserontharing Voorburg/ Den Haag en omstreken

Elite IQ Laser ontharen bij Sophie Skincare - Geniet van een Haarvrije Huid in Voorburg en Den Haag

Bij onze huidkliniek geloven we in het aanbieden van de hoogste standaard van zorg voor onze gewaardeerde klanten. Daarom hebben we ervoor gekozen om met de Elite IQ van Cynosure te werken, omdat het ons in staat stelt om de best mogelijke resultaten te behalen en uw laserontharingservaring veilig, comfortabel en effectief te maken.

Bij ons kunt u vertrouwen op een veilige en effectieve ontharingsmethode voor alle huidtypen, zelfs voor de donkere huidtypes. Wij zijn trots op het gebruik van de Elite IQ laser, die beschouwd wordt als de meest geavanceerde laser ter wereld.

Wat onderscheidt onze behandelingen van anderen is het gebruik van de Skintel-technologie. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat we altijd veilig kunnen laseren, ongeacht uw huidtype. Door de Skintel-functie kunnen we de juiste instellingen aanpassen op basis van uw huidskleur en gevoeligheid, waardoor u verzekerd bent van een effectieve en veilige ontharingssessie.

Elite IQ laserontharen

De voordelen van Laser ontharen met de Elite IQ

  Waarom de Elite IQ van Cynosure voor laser ontharen 

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor laserontharing met de Elite IQ. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze geavanceerde laser:

1. Veiligheid voor alle huidtypen: De Elite IQ laser maakt gebruik van de Skintel-technologie, waardoor het veilig is voor alle huidtypen, inclusief de donkere huidtypes. Dit komt omdat Skintel de melanine-index van uw huid meet, waardoor de behandelaar de juiste laserinstellingen kan aanpassen om het risico op complicaties zoals verbranding of pigmentatie te minimaliseren.

2. Effectiviteit: De Elite IQ laser staat bekend om zijn effectiviteit bij het verminderen van ongewenst haar. Het levert gerichte laserenergie die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor ze worden vernietigd zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit leidt tot een langdurige vermindering van haargroei en kan zelfs leiden tot permanente ontharing na meerdere behandelingen.

3. Comfort: In vergelijking met traditionele ontharingsmethoden zoals waxen of scheren, wordt laserontharing over het algemeen als comfortabeler ervaren. De Elite IQ-laser heeft een geïntegreerde koelsysteem dat de huid tijdens de behandeling koelt, waardoor het ongemak tot een minimum wordt beperkt.

4. Snelle behandelingen: De Elite IQ laser maakt gebruik van geavanceerde technologie die snelle behandelingen mogelijk maakt. Hierdoor kunnen grotere gebieden, zoals benen of rug, in relatief korte tijd worden behandeld, waardoor u minder tijd in de kliniek doorbrengt.

5. Professionele begeleiding: Laserontharing met de Elite IQ wordt uitgevoerd door ervaren professionals die getraind zijn in het gebruik van deze geavanceerde technologie. Ze kunnen u begeleiden en adviseren over het beste behandelplan voor uw specifieke behoeften en huidtype.

Kortom, de Elite IQ laser biedt een veilige, effectieve en comfortabele manier om ongewenst haar te verwijderen, ongeacht uw huidtype. Als u op zoek bent naar langdurige resultaten en een zachte, haarvrije huid, dan kan laserontharing met de Elite IQ de juiste keuze voor u zijn.

Boek een gratis en vrijblijvend consult in!

Pijnloos laser ontharen door gebruik van constante koude lucht

Bij onze geavanceerde huidkliniek maken we niet alleen gebruik van de Elite IQ van Cynosure voor laserontharing, maar we bieden ook het extra voordeel van de Cryo Zimmer-technologie.

Wat is de Cryo Zimmer?

De Cryo Zimmer is een innovatief en geavanceerd koelsysteem dat speciaal is ontworpen om uw laserontharingservaring comfortabeler te maken. Het maakt gebruik van koude lucht om de huid voor, tijdens en na de behandeling te koelen, waardoor eventueel ongemak of roodheid wordt verminderd en de gevoelige huid wordt beschermd.

De voordelen van de Cryo Zimmer:

  1. Pijnverlichting: Dankzij de krachtige koelingstechnologie biedt de Cryo Zimmer pijnverlichting tijdens de laserontharingsbehandeling. Het minimaliseert het ongemak dat soms gepaard kan gaan met het laserproces, waardoor u zich ontspannen en op uw gemak voelt tijdens de behandeling.

  2. Huidbescherming: De Cryo Zimmer beschermt de bovenste laag van uw huid tijdens de laserbehandeling. Het koelt de huid af en voorkomt oververhitting, wat kan bijdragen aan een veiligere behandeling en minder bijwerkingen.

  3. Snellere behandelingen: Door de vermindering van ongemak kan de Cryo Zimmer helpen de behandeltijd te verkorten, zodat u sneller weer kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten.

  4. Verhoogd comfort: Het koelsysteem van de Cryo Zimmer maakt uw hele laserontharingservaring aangenamer en draagt bij aan uw comfort tijdens de behandelingssessies.

Bij onze huidkliniek streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste en meest comfortabele behandelingen te bieden. Door de combinatie van de Elite IQ van Cynosure en de Cryo Zimmer 7 kunnen we u een ongeëvenaarde ervaring en resultaten bieden bij laserontharing. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een gladde, haarvrije huid, en we streven ernaar om u te laten stralen met zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en te ontdekken hoe onze geavanceerde technologieën uw schoonheidsdoelen kunnen verwezenlijken!

Vergoeding zorgverzekeraar, de laserbehandelingen voor overmatig haargroei in het gezicht kan in de meeste gevallen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wilt u hiervan gebruik maken, controleer dan altijd bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor verzekerd bent.

Previous slide
Next slide

Prijzen Laserontharen

Laserontharen combi pakketten

laserontharen Den Haag

Laserontharen dames gezicht

Laserontharen voor donkere huid

Laserontharen dames bovenlichaam

laserontharen Den Haag

Laserontharen dames onderlichaam

Beenvaatjes weglaseren den haag

* Bij een pakket van 6 behandelingen ontvang je 10% op je pakketprijs
* Bovenstaande prijzen zijn per behaneling

Lees de reviews van onze klanten hieronder met betrekking tot laserontharen
Meghan
Lees verder
Ik voelde mij super comfortabel bij het laserontharen, alles werd super goed uitgelegd! Het zag er ook super professioneel en aesthetic uit van binnen.
Chaton
Lees verder
Super lieve behandelaar ze doet ze werk super goed bedankt
Kimberley
Lees verder
Amazing, friendly, quick service with laser hair removal. So happy to have found this place 🙂
Previous
Next

Meest gestelde vragen

Er zijn verschillende soorten lasers en technologieën die voor laserontharing kunnen worden gebruikt, variërend van diodelasers tot alexandriet- en Nd:YAG-lasers. De kwaliteit van het apparaat zegt veel over de tarieven die in het algemeen worden gevraagd. Een goed voorbeeld hiervan zijn de lasers met ‘in motion’ techniek of met IPL, waarbij de lasers snel heen en weer gaan met gel. Over het algemeen zijn deze lasers goedkoper in aanschaf en minder effectief (haarzakjes worden niet voldoende verwarmt). Met als resultaat dat het tijdelijk beter gaat, maar zodra u stopt met de laserbehandelingen komt alles weer terug. De haarzakjes zijn deels vernietigd en herstellen zich weer na het stoppen met de laserbehandelingen. LET OP! dit geldt niet voor alle ‘in motion’ laserapparaten, maar het  gaat om een groot aantal. Bij Sophie Skincare gebruiken wij de Elite IQ laser van Cynosure die met een gericht straal de haarzakjes vernietigd. Dit is een effectievere manier voor laserontharen.
 
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om 90% haarvrij te zijn. 

 

Na de eerste behandeling kunt al gelijk resultaat merken doordat u minder vaak hoeft te scheren dan voorheen. Bij elke behandeling wordt ongeveer 10-20% van de haarzakjes vernietigd. Na een aantal behandelingen zult u merken dat er kale plekjes ontstaan. Aan het einde van het behandeltraject bent u zo goed als haarvrij. 

Ja laserontharen is permanente haarverwijdering, de haarzakjes worden vernietigd door de laser en groeien niet meer terug. Wel is het mogelijk door invloed van hormonen (zoals bijvoorbeeld zwangerschap), medicatie of een andere onderliggende aandoening dat er in de loop van de jaren weer nieuwe haarzakjes ontstaan. U kunt dan 1x in de 1,5/ 2 jaar een onderhoudsbehandeling ondergaan.

Nee u mag geen laserbehandelingen ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat laserontharen schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld. 

Laserontharen kan vergoedt worden vanuit de aanvullende verzekering. Wil je meer lezen over vergoeding laserontharen, klik hier!

Het directe resultaat van laserontharen is verminderde haargroei, minder scheerirritaties en nog meer, meer weten over resultaat laserontharen klik hier!