Laser ontharen

Laser ontharen bij Sophie Skincare in Voorburg/ omgeving Den Haag - Geniet van een Haarvrije Huid

Voor een permanente oplossing om (ongewenste) haargroei tegen te gaan kunt u kiezen voor laser ontharen. Laser ontharen zorgt ervoor dat de haarzakjes vernietigd worden waardoor de haartjes niet meer groeien. Vooral als u last heeft van ontstoken haarzakjes en scheerirritaties zoals bultjes na het scheren is laser ontharen een effectieve oplossing. Natuurlijk kunt u ook voor laser ontharen kiezen, omdat het makkelijk is en veel tijd scheelt. 

 

De voordelen van Laser ontharen met de Elite IQ

veilig laserontharen

Laser ontharen geschikt voor alle gebieden

Laser ontharen kan op alle gebieden worden toegepast waar haargroei aanwezig is, zoals bijvoorbeeld het gezicht, oksels, benen, armen, buik, rug of schaamstreek. Met onze voordeel pakketten bent u voordeliger uit en pakt u meerdere gebieden tegelijkertijd. 

Pijnloos laser ontharen door koude lucht tijdens de behandeling

Het vernietigen van haarzakjes zonder pijn is mogelijk. Door het gebruik van de Cryo zimmer wordt er tijdens het laserontharen constant koude lucht tegen de huid aangeblazen. Klanten ervaren dit als zeer prettig, omdat de huid niet meer vooraf gekoeld hoeft te worden met ijs. Het maakt de behandeling aangenaam en comfortabel, zelf op de meest gevoelige plekken.  De cryo Zimmer zit vast aan het handstuk van het laser apparaat, elke plek die behandeld wordt heeft hierdoor koude lucht. De intensiteit van de koude lucht kan de behandelaar zelf aanpassen,  u geeft aan wat prettig aanvoelt. 

Hele lichaam €275

Benen, armen, schaamstreek compleet en oksels. Bekijk onze andere voordeel pakketten onderaan de pagina.

De Elite IQ maakt gebruik van 2 soorten laserlicht, de Alexandrite 755nm & Nd:YAG 1064nm. Met de Alexandrtie 755nn kunnen donkere haren, maar ook lichtere haren behandeld worden. De Nd:YAg 1064nm is effectief en veilig voor de donkere huiden.

Vergoeding zorgverzekeraar, de laserbehandelingen voor overmatig haargroei in het gezicht kan in de meeste gevallen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wilt u hiervan gebruik maken, controleer dan altijd bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor verzekerd bent.

Prijzen Laserontharen

Laserontharen combi pakketten

laser ontharen van de oksels

Laserontharen dames gezicht

Laser ontharen gezicht

Laserontharen dames bovenlichaam

laserontharen bovenlip in Voorburg

Laserontharen dames onderlichaam

laser ontharen benen in Den Haag Sophie Skincare Huidtherapie

* Bij een pakket van 6 behandelingen ontvang je 10% op je pakketprijs
* Bovenstaande prijzen zijn per behaneling

Lees ervaringen van onze klanten hieronder met betrekking tot laser ontharen
Melissa
Lees verder
Nu net zes behandelingen voor de oksels laseren gehad. Erg tevreden met het resultaat! En fijne medewerkers die je graag helpen
Nienke
Lees verder
Hele fijne persoonlijke benadering. Goed advies en behandelingen en ook nog gezellig. Ik heb er zowel huidbehandeling als laserontharing gehad. Beide goed resultaat !
Kimberley
Lees verder
Amazing, friendly, quick service with laser hair removal. So happy to have found this place 🙂
Shams
Lees verder
Geweldige ervaring! Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en in goede handen. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om naar mijn probleem te luisteren voordat ze me een behandeling aanbevolen. Ze gaven me ook waardevol advies over de juiste producten die het beste bij mijn probleem pasten, zonder enige druk om te kopen. Wat ik ook op prijs stelde, was dat het personeel me niet alleen tijdens de behandeling, maar ook na afloop advies gaf over de nazorg. Kortom, ik ben meer dan tevreden met mijn ervaring bij Sophie Skincare en zal zeker terugkomen voor meer behandelingen. Ik raad deze winkel ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lichaamsverzorging en een geweldige klantenservice. Nogmaals bedankt aan het geweldige team bij Sophie Skincare!
Vorige
Volgende

Meest gestelde vragen

Er zijn verschillende soorten lasers en technologieën die voor laserontharing kunnen worden gebruikt, variërend van diodelasers tot alexandriet- en Nd:YAG-lasers. De kwaliteit van het apparaat zegt veel over de tarieven die in het algemeen worden gevraagd.
 
Een goed voorbeeld hiervan zijn de lasers met ‘in motion’ techniek of met IPL, waarbij de lasers snel heen en weer gaan met gel. Over het algemeen zijn deze lasers goedkoper in aanschaf en minder effectief (haarzakjes worden niet voldoende verwarmt). Met als resultaat dat het tijdelijk beter gaat, maar zodra u stopt met de laserbehandelingen komt alles weer terug. De haarzakjes zijn deels vernietigd en herstellen zich weer na het stoppen met de laserbehandelingen. LET OP! dit geldt niet voor alle ‘in motion’ laserapparaten, maar het  gaat om een groot aantal.
 
Bij Sophie Skincare gebruiken wij de Elite IQ laser van Cynosure die met een gericht straal de haarzakjes vernietigd. Dit is een effectievere manier voor laserontharen.
 
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om 90% haarvrij te zijn. 

 

Na de eerste behandeling kunt al gelijk resultaat merken doordat u minder vaak hoeft te scheren dan voorheen. Bij elke behandeling wordt ongeveer 10-20% van de haarzakjes vernietigd. Na een aantal behandelingen zult u merken dat er kale plekjes ontstaan. Aan het einde van het behandeltraject bent u zo goed als haarvrij. 

Ja laserontharen is permanente haarverwijdering, de haarzakjes worden vernietigd door de laser en groeien niet meer terug. Wel is het mogelijk door invloed van hormonen (zoals bijvoorbeeld zwangerschap), medicatie of een andere onderliggende aandoening dat er in de loop van de jaren weer nieuwe haarzakjes ontstaan. U kunt dan 1x in de 1,5/ 2 jaar een onderhoudsbehandeling ondergaan.

Nee u mag geen laserbehandelingen ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat laserontharen schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld. 

Laserontharen kan vergoedt worden vanuit de aanvullende verzekering. Wil je meer lezen over vergoeding laserontharen, klik hier!

Het directe resultaat van laserontharen is verminderde haargroei, minder scheerirritaties en nog meer, meer weten over resultaat laserontharen klik hier!

Veiligheid voor alle huidtypen: De Elite IQ laser maakt gebruik van de Skintel-technologie, waardoor het veilig is voor alle huidtypen, inclusief de donkere huidtypes. Dit komt omdat Skintel de melanine-index van uw huid meet, waardoor de behandelaar de juiste laserinstellingen kan aanpassen om het risico op complicaties zoals verbranding of pigmentatie te minimaliseren.