Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen bij Sophie Skincare in Voorburg

Bij Sophie Skincare gebruiken wij alleen de beste producten, van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten bestaan uit werkstoffen die de zorgen voor huidverbetering. In de salon werken wij met twee verschillende merken, genaamd Image Skincare en Mesoestetic 

Image Skincare is een merk die wereldwijd bekend staat voor effectieve huidverbetering. Door het gebruik van hoge concentratie en innovatieve werkstoffen wordt de huid op de juiste wijze verbeterd.

Mesoestetic is de laatste jaren steeds bekender geworden door de effectieve resultaten.  Huidproblemen en huidveroudering worden aangepakt door de werkzame stoffen in de producten. 

Onze gezichtsbehandelingen worden op maat gemaakt, zodat er voor uw huid altijd een passende behandeling met de juiste producten gekozen wordt. Onze huidtherapeuten en medisch schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in alle huidtypen en huidcondities. Wilt u graag mee-eters en onzuiverheden laten verwijderen kies dan voor een dieptereiniging behandeling.

Laser Facial 

Een unieke facial waarbij gebruik wordt gemaakt met de laser. Bij Sophie Skincare werken wij huidverbeterend en daar past deze Laser Facial helemaal bij. De laser werkt huidverbeterend en geeft een mooie glow aan de huid. 

  • pakt grove poriën aan 
  • verminderd pigmentvlekken 
  • pakt vlekjes aan na puistjes
  • zorgt voor een mooie structuur van de huid 
  • pakt littekentjes aan 
  • zorgt voor verheldering van de huid
  • geschikt voor alle huidtypes 

Boek deze afspraak eenvoudig online in bij de categorie gezichtsbehandelingen, vergeet niet een gratis consult erbij te boeken. Het consult geeft ons inzichten in het gebruik van eventuele medicatie en de gezondheid.

Kruidenpeeling 

Een kruidenpeeling is gemaakt van zeewier extracten en algen, die al jaren bekend staan om de helende werking. Deze peeling kan worden ingezet voor pigmentvlekken, onzuivere huid, acne, grove poriën en andere huidproblemen. Het mooie aan deze peeling is, dat het geschikt is voor alle huidtypen. Bij Sophie Skincare hebben wij verschillende kruidenpeelings met verschillende sterktes. Afhankelijk van het huidprobleem wordt de juiste kruidenpeeling gebruikt door de huidspecialist. 

huidbehandelingen gespecialiseerd in de donkere huid

Afspraak inboeken