Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling bij Sophie Skincare in Voorburg

Een gezichtsbehandeling omvat vaak hydratatie, dieptereiniging, microneedling, hydrafacial, kruidenpeeling of andere specifieke behandelingen voor het gezicht. Het doel van een gezichtsbehandeling is de algehele verbetering van de huid, en het is iets dat iedereen kan profiteren. Of het nu gaat om het verwijderen van mee-eters, het vernieuwen van de huid door het verwijderen van dode huidcellen, of het toepassen van gespecialiseerde behandelingen, regelmatige gezichtsverzorging is essentieel om de gezondheid van de huid te behouden. Het afstemmen van de behandeling op de specifieke behoeften van de huid kan variëren, maar periodieke gezichtsbehandelingen zijn een waardevolle investering in het behouden van een gezonde en stralende huid.

 

Onze gezichtsbehandelingen worden op maat gemaakt, zodat er voor uw huid altijd een passende behandeling met de juiste producten gekozen wordt. Onze huidtherapeuten en medisch schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in alle huidtypen en huidcondities. Wilt u graag mee-eters en onzuiverheden laten verwijderen kies dan voor een Hydrafacial behandeling, waarbij alle onzuiverheden worden verwijderd. 

 

Geavanceerde gezichtsbehandeling: de Laserfacial

Een unieke facial waarbij gebruik wordt gemaakt met de laser. Bij Sophie Skincare werken wij huidverbeterend en daar past deze Laser Facial helemaal bij. De laser werkt huidverbeterend en geeft een mooie glow aan de huid. 

  • pakt grove poriën aan 
  • verminderd pigmentvlekken 
  • pakt vlekjes aan na puistjes
  • zorgt voor een mooie structuur van de huid 
  • pakt littekentjes aan 
  • zorgt voor verheldering van de huid
  • geschikt voor alle huidtypes 

Boek deze afspraak eenvoudig online in bij de categorie gezichtsbehandelingen, vergeet niet een gratis consult erbij te boeken. Het consult geeft ons inzichten in het gebruik van eventuele medicatie en de gezondheid.

 

Kruidenpeeling ook wel bekend als 'Chinese kruidenpeeling'

Een kruidenpeeling is gemaakt van zeewier extracten en algen, die al jaren bekend staan om de helende werking. Deze peeling kan worden ingezet voor pigmentvlekken, onzuivere huid, acne, grove poriën en andere huidproblemen. Het mooie aan deze peeling is, dat het geschikt is voor alle huidtypen. Bij Sophie Skincare hebben wij verschillende kruidenpeelings met verschillende sterktes. Afhankelijk van het huidprobleem wordt de juiste kruidenpeeling gebruikt door de huidspecialist. 

huidbehandelingen gespecialiseerd in de donkere huid

Afspraak inboeken