LPG- gezicht

LPG Endermologie gezicht

Bindweefsel massage gezicht in Voorburg/Den Haag

LPG endermolgie voor het gezicht richt zich op de bindweefsel laag in onze huid. In deze laag ligt het meeste collageen opgeslagen. Naar mate wij ouder worden (vanaf 25 jaar) verliezen wij collageen in de huid. Na het 30e levensjaar kunnen de eerste tekenen van huidveroudering ontstaan zoals het verlies van elasticiteit ( huidverslapping) en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes. LPG endermologie pakt deze problemen aan door een stevige maar pijnloze massage. De structuur van het bindweefsel verbeterd door LPG en resultaten zijn snel zichtbaar. 

Waarvoor kan LPG endermologie gezicht ingezet worden:

  • Een verslapte huid 
  • Vochtwallen en verslapte huid onder de ogen
  • Donkere kringen 
  • Rimpels en fijne lijntjes 
  • Verminderen vet en verstevigen van de onderkin
  • Verhelderen van de huid 
  • Rokerslijntjes rondom de mond verminderen 
  • Verbeteren van de kaak contouren 

 

Wat is LPG:

Endermologie is een intensieve behandeling met het LPG -apparaat. De huid en het onderhuids bindweefsel worden stevig gemasseerd. De intensiviteit van de behandeling kan ingesteld worden op het apparaat. Afhankelijk van doel wordt het apparaat ingesteld door uw behandelaar. Het apparaat zuigt de huid op en rolt het op en af. Door het rollen worden de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Het zorgt voor een boost van collageen en elastine aanmaak. Het eind resultaat is een soepele, steviger, gladder en gezondere huid.

Huidveroudering tegengaan

De productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd komen ophopingen en verklevingen los en de contouren van het gezicht worden verbtererd. LPG gezicht kan ook worden ingezet op de hals en decolleté om huidveroudering tegen te gaan.

Wallen/ fijne lijntjes en donkere kringen rondom de ogen verbeteren  

LPG gezicht verbeterd de huid rondom de ogen doordat collageen en elastine wordt gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd rondom de ogen waardoor donkere kringen minder zichtbaar worden. Goed in te zetten bij vochtwallen, verslapte huid, donkere kringen en fijne lijntjes. 

Na het zetten van fillers/ traangootbehandeling 

Na het zetten van fillers kunnen er ophopingen van vocht ontstaan. Dit wordt veel gezien na het zetten van traangoot fillers onder ogen. De fillers bestaan uit hyaluronzuur wat een vochtbinder is en daardoor kan er juist in dat gebied meer vocht worden aangetrokken. Twee weken na de behandeling kan er gestart worden met LPG gezicht behandelingen om deze vochtophopingen te verminderen. 

Algehele huidverbetering 

LPG gezicht zorgt voor algehele verbetering van de huid. De huid ziet er stralender uit en krijgt een mooie ‘glow’. 

Hieronder vindt u een video over de werking van LPG endermologie. LPG is een behandeling die veelvoudig wetenschappelijk is onderzocht, voor meer dan 30 jaar. 

Afspraak inboeken