Peelingen

Medische peeling/ Fruitzuurpeeling Den Haag/ Voorburg en omgeving

Indicaties voor een medische/ chemische peeling

Bij Sophie Skincare hebben wij een reeks aan verschillende peelings. Voor elke huidconditie kunnen wij een peeling op maat inzetten. Zelfs voor de meest gevoelige huiden hebben wij een toepasbare peeling die de huidconditie verbeterd. Daarnaast kunnen wij alle huidtypen behandelen, ook voor de donkere huid hebben wij speciale peeling die inzetbaar zijn. Het gaat om verschillende huidindicaties die wij kunnen verbeteren met een medische peeling zoals, roodheid, rosacea, acne, rimpels, pigmentvlekken en het verbeteren van grove poriën. De behandelaars bij Sophie Skincare zijn experts op het gebied van medische peelings, het is onze meest geboekte behandeling. 

Waarvoor kan je een medische peeling inzetten:

 

 • Acne gezicht of rug : ontstekingen verminderen, hydratatie verbeteren, vlekken na acne verminderen  
 • Rosacea: huid kalmeren/ roodheid verminderen 
 • Vette huid: overmatige talg verminderen 
 • Mee- eters: dode huidcellen verwijderen/ mee- eters verwijderen 
 • Grove poriën: poriën minder zichtbaar 
 • Slecht doorbloede huid
 • Zon beschadigde huid
: pigmentvlekken verminderen en huidbalans herstellen 
 • Rokershuid: geeft de huid weer een gezonde kleur 
 • Zwangerschapsmasker: pigment verminderen 
 • Huidveroudering: pakt de lijntjes en rimpeltjes aan 
 • Eczeem: huidbalans herstellen en roodheid verminderen 
 • Droge huid: op een milde wijze dode huidcellen verwijderen en hydratatie verbeteren
 • Alle huidtypen: geschikt voor alle huidtypen

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Wat is een peeling

Een medische peeling is een behandeling die ervoor zorgt dat uw huid wordt vernieuwd. Afhankelijk van uw huidconditie, huidtype en huidprobleem wordt een peeling op maat gemaakt. Een peeling wordt in kuurverband gedaan waarbij er wordt gestart met een lichte peeling opbouwend naar een intensievere peeling. Op deze manier wordt de huid goed voorbereid en kan het maximale resultaat behaald worden.

Wat doet een peeling voor de huid

Er bestaan veel verschillende soorten medische peelingen. Een peeling bestaat uit één of een combinatie van verschillende zuren. De zuren zorgen ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt waardoor er een ‘vernieuwing’ van de huid plaats vindt. De bovenste laag van de huid bevat veel dode huidcellen, na een peeling schilfert deze laag af. Afhankelijk van de sterkte van de peeling kan er lichte tot zware afschilfering ontstaan.

Wanneer zet je een peeling in

Een peeling kan worden ingezet bij verschillende huidproblemen. Heeft u last van onzuiverheden, acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes of rimpeltjes dan is een peeling een geschikte behandeling voor uw huid. Een peeling kan ook worden ingezet als eenmalige ‘oppepper’ voor de huid.

 

Resultaat na een peeling


De huidstructuur wordt verbeterd na een peeling, indicaties zoals rimpeltjes en vlekjes zullen na een peeling minder zichtbaar worden. Uw huid zal er frisser uitzien en gladder aanvoelen.

Nazorg na een medische peeling
De nazorg na een peeling is uiterst belangrijk om het gewenste resultaat te behalen. De nazorg instructies worden met u besproken worden tijdens het intakegesprek.

Eerste keer voor een medische peeling? boek een consult gesprek + behandeling in

Wilt u graag werken aan huidverbetering boek dan een afspraak in met één van onze behandelaars

De verschillende levels van medische peelings

Er bestaat een breed scala aan medische peelings. Voor iedere huidtype/ kleur bestaat er een geschikte peeling. Uw behandelaar beslist tijdens het consult welke peeling het beste bij uw huid en probleem past. Wij hebben de medische peelings in verschillende levels onderverdeeld, zo bestaat er een level 1, 2 en 3 peeling. Waarbij level 1 de lichtste peelings is die wij hebben en level 3 de zwaarste peeling. Alle medische peelings hebben een huidverbeterend effect. Bij zwaardere indicaties van de huid is het soms nodig om op te bouwen naar een hoger level. Wilt u weten wat de conditie van uw huid is, plan dan een consult gesprek + huidscan in. Tijdens deze huidanalyse kunnen wij als behandelaar de diepere huidlagen bekijken. Het is dan goed te zien welk huidtype u heeft en welke indicaties belangrijk zijn om te verbeteren aan de huid. 

Een level 1 peeling is een zachte medische behandeling die de huid op een milde wijze exfolieert en hydrateert. Deze peeling kan dienen als een introductie tot hogere peeling niveaus, waardoor de huid geleidelijk kan wennen. Het is niet alleen geschikt als voorbereidende peeling, maar ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Een level 2 peeling is een medische behandeling die dieper doordringt in de huidlagen in vergelijking met een niveau 1 peeling. Deze peeling is effectief bij de behandeling van diverse huidproblemen. Door te werken op de diepere huidlagen kunnen meerdere indicaties gelijktijdig worden aangepakt. Denk hierbij aan pigmentvlekken, acne, vergrote poriën, verbetering van de huidstructuur, controle van een vette huid, en hydratatie van een droge huid, onder andere. 

Een level 3 peeling is een krachtige medische behandeling die diep doordringt in de huidlagen. Deze peelings behoren tot de meest intensieve in hun categorie en kunnen leiden tot schilfering van de huid als reactie. Het correct toepassen van een level 3 peeling vereist een zorgvuldige voorbereiding van de huid om ervoor te zorgen dat deze op de juiste wijze wordt behandeld. Deze specifieke peeling draagt bij aan huidvernieuwing en is effectief bij de behandeling van diverse huidindicaties.

Lees de reviews van onze klanten over de behandeling van medische peelings

Bieke
Lees verder
Ik heb n uitgebreide intake gehad, inclusief huidscan Er werd veel tijd genomen in een rustige sfeer, mooie praktijk. Ik zie uit naar mijn eerste behandeling!
Jelena
Lees verder
Fijn geholpen en goed uitgelegd wat je kan verwachten van de behandeling(en)! De huidtherapeute geeft een professionele indruk wat een vertrouwd gevoel geeft. Op basis van je huidconditie en behoefte wordt advies gegeven en een behandelplan samengesteld. Ook prettig dat je gemakkelijk een afspraak online kan boeken en het intake gesprek vrijblijvend is.
Trude
Lees verder
I get excellent service and many good advices every time I’m there. After a few treatments my skin got much better.
Habiba
Lees verder
Ik ben heel erg tevreden met de behandeling bij Sophie Skincare.
Milica
Lees verder
Gisteren heb ik de Signature Lift behandeling gehad door Sara, een ontzettend lieve en professionele jonge dame. Ik ben werkelijk heel erg onder de indruk en zou heel gauw weer een afsprak maken bij Sara voor een peeling.
Anja
Lees verder
Mooie salon en alle medewerkers super vriendelijk en behulpzaam! Is gewoon heerlijk om hier de behandelingen te krijgen !
Juliette
Lees verder
Voor het eerst bij deze salon geweest. Ben zeer goed geholpen. Alles is duidelijk uitgelegd en het resultaat is er! Deze salon is echt een aanrader.
Previous
Volgende

Wilt u de prijs weten van een medische peeling of een afspraak online inboeken, klik op de button hieronder!