Deka Onda Coolwaves

| Vet verliezen | Huidverstrakking | Cellulite verminderen | Snel resultaat

Een revolutionaire behandeling die de vetcellen laat smelten zonder pijn. De microgolven die 100x sterker zijn dan andere apparaten breken de vetcellen af waardoor de mogelijkheid bestaat om lokaal vet af te breken. Niet alleen vet, maar cellulite wordt gladgestreken zodat er geen ‘zichtbare’ putjes meer zichtbaar zijn. Daarnaast kan er ook gewerkt worden aan huidverslapping zoals aan de binnenkant van de benen of de bovenarmen, het kan bijna op alle plekken van het lichaam worden toegepast. Deze behandeling geeft snel resultaat en dat zonder pijn. 

Eerste officiële kliniek in Nederland die werkt met de revolutionaire techniek van Deka Onda Coolwaves 

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Een behandeling om vet te verliezen die effectief werkt

De gepatenteerde handstukken van de ONDA zijn speciaal ontwikkeld om de Coolwaves® gecontroleerd uit te zenden. De elektromagnetische velden bereiken de vetcellen en vernietigen deze.
De energie bereikt voornamelijk het subcutane vetweefsel, waarbij het omliggende weefsel wordt beschermd.

Radiofrequentie voor vetvermindering en strakkere huid

Cellulite verminderen in Voorburg met DEKA ONDA

Cellulite ontstaat doordat vet onder je huid een beetje rommelig wordt. Het kan komen door dingen zoals genen, hormonen, en te veel vet. Het verschijnt vaak op plekken waar vet zich ophoopt, zoals op je billen en dijen. Het bindweefsel in die gebieden kan ervoor zorgen dat vetcellen naar buiten worden gedrukt, waardoor je die bobbeltjes ziet. Met DEKA ONDA kunnen wij deze problemen behandelen en cellulite verminderen. 

Huidverstrakking benen | buik | onderkin | armen | lovehandels met Coolwaves®

Heeft u last van een slappe huid op het lichaam of onderkin, dan kan dit behandeld worden met de DEKA ONDA Coolwaves® machine. Het stimuleert de aanmaak van collegian, elastine en zet de fibroblasten aan waardoor er huidverstrakking ontstaat. Bij Bodyshape Sophie Skincare kunnen wij u helpen om de huid te verstrakken. 

Combinatie behandeling met DEKA ONDA, Bodyshock en LPG endermologie bindweefselmassage

Een combinatiebehandeling werkt effectief en vullen elkaar aan. Vooraf aan de behandeling wordt er altijd een consultgesprek gehouden. Hierin kunnen wij u alles uitleggen over de combinatiebehandelingen en de werking hiervan. Elk behandelplan wordt bij Bodyshape persoonlijk opgesteld. 

Ervaringen van klanten

A.
Lees verder
Superfijne werknemer, excellent dienstverlenend!
Amra
Lees verder
Na 1 behandeling al een goed resultaat op mijn buik. Ik kom binnenkort voor de tweede sessie.
Previous
Next

Meest gestelde vragen over DEKA ONDA Coolwaves®

Ja, bijna alle gebieden kunnen behandeld worden behalve het hart gebied en het gezicht met uitzondering van de onderkin want  deze wel worden behandeld. 

Nee, de behandeling doet geen pijn. Natuurlijk voelt u wel dat er wat gebeurd, maar pijnlijk is het niet. 

Het aantal behandelingen die nodig zijn om tot een goed resultaat te komen is afhankelijk van het doel . Gemiddeld zijn er met DEKA ONDA 3 -5 behandelingen nodig.