Hifu huidverstrakking

Hifu huidverstrakking behandeling Den Haag/ Voorburg

Hifu is de afkorting voor High Intensity Focused Ultrasound. Een hifu behandeling kan worden toegepast om huidveroudering tegen te gaan en om natuurlijke huidverstrakking te realiseren. Deze nieuwe behandeling op basis van ultrasound (geluidsgolven) zorgt ervoor dat de collageen aanmaak van uw huid een boost krijgt. Hifu behandeling is de behandeling om huidverslapping aan te pakken. 

Waarvoor kan Hifu huidverstrakking worden ingezet:

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Wat doet Hifu met de huid en waarom dé behandeling voor huidverstrakking

Collageen is een eiwit dat de huid elastisch en flexibel maakt. Als men ouder wordt, wordt het collageen dunner en slapper. Naarmate wij ouder worden maakt de huid steeds minder collageen aan.  Het resultaat van een hifu behandeling is dat de huid op een natuurlijke manier verstrakt wordt en rimpels verminderd worden. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Daarnaast ziet u vaak direct na de behandeling dat de huid wat strakker is. De verbetering van de huid gaat echter nog veel langer door! Het is mogelijk dat u 6 tot 12 maanden na de behandeling nog steeds verbeteringen ziet.

Hifu kan ook toegepast worden om de SMAS laag te verstrakken, een dikke collageenlaag dieper onder de huid bij het jukbeen en de wangen. Deze laag wordt strakgetrokken bij een chirurgische facelift. De hifu behandeling is niet invasief (geen naalden); het eigen lichaam doet het werk. De resultaten zijn een natuurlijke versteviging en verstrakking van de huid.

Hifu als natuurlijke facelift bij huidverslapping

Met een hifu facelift kunnen we het gezicht verstrakken en rimpels laten afnemen. In tegenstelling tot een chirurgische facelift is deze behandeling niet invasief. Dat wil zeggen dat wij niet snijden en geen verdoving hoeven toe te passen. De behandeling laat geen littekens achter en heeft geen hersteltijd. U kunt uw dagelijkse bezigheden vrijwel meteen hervatten! Hoewel een chirurgische facelift superieure resultaten laat zien, is deze ingreep voor veel mensen niet nodig of een stap te ver. Een HIFU-behandeling is dan een mooi alternatief. Kies voor een facelift zonder snijden als u een snelle behandeling wilt die u een jongere uitstraling geeft.

Hifu, een behandeling zonder downtime

Na de behandeling van Hifu hoeft u niet te herstellen. Het proces in de huid wordt opgestart en collageen wordt aangemaakt. Na de behandeling kan de huid een beetje rood zijn, maar dit trekt in de uren na de behandeling weer weg. Het kan de dagen na de behandeling een beetje beurs aanvoelen, dit verschilt per persoon. 

Gratis en vrijblijvend consult inboeken voor een Hifu behandeling

Tijdens het consult wordt er naar huid gekeken en meer uitleg gegeven over de behandeling, ook kunnen al uw vragen beantwoordt worden!

Voor en nafoto's Hifu behandeling

Bekijk de prijzen voor een Hifu behandeling en boek uw afspraak makkelijk en snel online in!

Meest gestelde vragen

Meestal is 1 behandeling voldoende om het gewenste resultaat te behalen. In sommige gevallen, bij bijvoorbeeld ernstige huidverslapping kan een tweede behandeling nodig zijn. Deze wordt na 12 weken gepland, om eerst het resultaat van de eerste behandeling vast te stellen. 

Het is een behandeling die je wel voelt, het is niet geheel pijnloos. Over het algemeen ervaren klanten het als een ‘gek’ gevoel en een beetje gevoelig. De behandeling is goed vol te houden. Wanneer de behandeling klaar is, zal het niet meer gevoelig zijn. Het is alleen tijdens de behandeling. Mogelijk kan er de dagen erna een soort beurs / spierpijn gevoel onstaan, dit zal heel lichtjes zijn en trekt vanzelf weg.

U kunt na de behandeling in de meeste gevallen al resultaat zien. De behandeling werkt door tot 3 maanden na de behandeling. Het proces van collageen is een langzaam proces en heeft tijd nodig. Na 3 maanden ziet het resultaat van de behandeling. In de weken na de behandeling zal het resultaat steeds zichtbaarder worden.

Het resultaat van de Hifu behandeling blijft 1,5 tot 2 jaar, omdat het verouderingsproces helaas wel weer doorgaat. U kunt het onderhouden door ieder jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren. 

Nee u mag geen Hifu behandeling ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat Hifu schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld.