Hifu huidverstrakking

Hifu behandeling Den Haag/ Voorburg

 

  • Onderkin
  • Hals
  • Wangen
  • Armen
  • Buik
  • Benen (cellulitis/ verstrakking binnen benen)
  • Decolleté
  • Flanken

Hifu is de afkorting voor High Intensity Focused Ultrasound. Een hifu behandeling kan worden toegepast om huidveroudering tegen te gaan en om natuurlijke huidverstrakking te realiseren. Deze nieuwe behandeling op basis van ultrasound (geluidsgolven) zorgt ervoor dat de collageenaanmaak van uw huid een boost krijgt. Door energie te concentreren in het behandelgebied wordt het oude verslapte collageen afgebroken en vervolgens in meervoud opnieuw opgebouwd, waarbij het nieuwe collageen steviger, denser en elastischer is en zo de huid verjongt.

Wat doet Hifu met de huid:Collageen is een eiwit dat de huid elastisch en flexibel maakt. Als men ouder wordt, wordt het collageen dunner en slapper. Naarmate wij ouder worden maakt de huid steeds minder collageen aan.  Het resultaat van een hifu behandeling is dat de huid op een natuurlijke manier verstrakt wordt en rimpels verminderd worden. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Daarnaast ziet u vaak direct na de behandeling dat de huid wat strakker is. De verbetering van de huid gaat echter nog veel langer door! Het is mogelijk dat u 6 tot 12 maanden na de behandeling nog steeds verbeteringen ziet.

Hifu kan ook toegepast worden om de SMAS laag te verstrakken, een dikke collageenlaag dieper onder de huid bij het jukbeen en de wangen. Deze laag wordt strakgetrokken bij een chirurgische facelift. De hifu behandeling is niet invasief (geen naalden); het eigen lichaam doet het werk. De resultaten zijn een natuurlijke versteviging en verstrakking van de huid.

Hifu Facelift

Met een hifu facelift kunnen we het gezicht verstrakken en rimpels laten afnemen. In tegenstelling tot een chirurgische facelift is deze behandeling niet invasief. Dat wil zeggen dat wij niet snijden en geen verdoving hoeven toe te passen. De behandeling laat geen littekens achter en heeft geen hersteltijd. U kunt uw dagelijkse bezigheden vrijwel meteen hervatten! Hoewel een chirurgische facelift superieure resultaten laat zien, is deze ingreep voor veel mensen niet nodig of een stap te ver. Een HIFU-behandeling is dan een mooi alternatief. Kies voor een facelift zonder snijden als u een snelle behandeling wilt die u een jongere uitstraling geeft.

Hifu Lipo lichaam

Met Hifu kunnen wij ook het lichaam verstrakken, bijvoorbeeld na een zwangerschap of als u afgevallen bent. De onderdelen die behandeld kunnen worden zijn, binnenkant- en buitenkant benen, onderbuik, flanken, bovenkant knieën, bovenarmen en decolleté.

Hifu voor donkere kringen en vochtwallen 

Hifu kan ook worden ingezet bij donkere kringen en het verminderen van vochtwallen. Het zorgt ervoor dat de huid onder de ogen verstrakt. De behandeling van Hifu onder de ogen voor donkere kringen en verslapping van de huid kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen om donkere kringen te verminderen, op deze manier kan het maximale resultaat behaald worden. Wilt u hier meer over weten boek dan een gratis consult in voor donkere kringen.

Na de behandeling:

Na de HIFU Behandeling zal je een lichte roodheid en soms wat lichte zwelling ondervinden. Ook kun je nog enkele uren wat lichte tintelingen voelen. U kunt na de behandeling de dagelijkse bezigheden te hervatten met uitzondering van het volgende: na de behandeling 12 uur niet sporten of naar de sauna gaan, en moet je tot 48 uur na de behandeling blootstelling aan zon voorkomen.

Gratis en vrijblijvend consult inboeken voor een Hifu behandeling

Tijdens het consult wordt er naar huid gekeken en meer uitleg gegeven over de behandeling, ook kunnen al uw vragen beantwoordt worden!

Bekijk de prijzen voor een Hifu behandeling en boek uw afspraak makkelijk en snel online in!

Meest gestelde vragen

Meestal is 1 behandeling voldoende om het gewenste resultaat te behalen. In sommige gevallen, bij bijvoorbeeld ernstige huidverslapping kan een tweede behandeling nodig zijn. Deze wordt na 12 weken gepland, om eerst het resultaat van de eerste behandeling vast te stellen. 

Het is een behandeling die je wel voelt, het is niet geheel pijnloos. Over het algemeen ervaren klanten het als een ‘gek’ gevoel en een beetje gevoelig. De behandeling is goed vol te houden. Wanneer de behandeling klaar is, zal het niet meer gevoelig zijn. Het is alleen tijdens de behandeling. Mogelijk kan er de dagen erna een soort beurs / spierpijn gevoel onstaan, dit zal heel lichtjes zijn en trekt vanzelf weg.

U kunt na de behandeling in de meeste gevallen al resultaat zien. De behandeling werkt door tot 3 maanden na de behandeling. Het proces van collageen is een langzaam proces en heeft tijd nodig. Na 3 maanden ziet het resultaat van de behandeling. In de weken na de behandeling zal het resultaat steeds zichtbaarder worden.

Het resultaat van de Hifu behandeling blijft 1,5 tot 2 jaar, omdat het verouderingsproces helaas wel weer doorgaat. U kunt het onderhouden door ieder jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren. 

Nee u mag geen Hifu behandeling ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat Hifu schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld.