LPG- Bindweefselmassage

LPG Endermologie Behandeling

Bindweefselmassage met LPG Endermologie bij Sophie Skincare in Voorburg

Een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contouren van lichaamsvormen bijvoorbeeld na liposuctie kan worden gedaan met het LPG-apparaat. Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor uw lichaam strakker en slanker wordt. Ook geschikt voor de gebieden waar het lastig is om vetten kwijt te raken.

 

Cellulitis behandeling Sophie Skincare VOORBURG
Behandeling met LPG endermologie voor en na foto

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Wat is LPG Endermologie | lipoedeem | cellulitis | verslapte huid | vocht afvoeren | afterlipo massage| bindweefselmassage

Endermologie is een intensieve behandeling met het LPG -apparaat. De huid en het onderhuids bindweefsel worden stevig gemasseerd. De intensiviteit van de behandeling kan ingesteld worden op het apparaat. Afhankelijk van doel wordt het apparaat ingesteld door uw behandelaar. Het apparaat zuigt de huid op en rolt het op en af. Door het rollen worden de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Het zorgt voor een boost van collageen en elastine aanmaak. Het eind resultaat is een soepele, steviger, gladder en gezondere huid.

LPG Endermolgie cellulitis behandeling

Cellulitis, ook wel sinaasappel huid genoemd komt vaak voor op de benen en billen. Als cellulitus eenmaal aanwezig is op de huid, is het lastig deze kwijt te raken. Het wordt gezien als onsierlijk en cosmetisch storend. Vaak helpt sporten en bewegen niet voldoende om van cellulitus af te komen. Met de LPG behandeling wordt het onderhuids bindweefsel intensief gemasseerd waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en afvalstoffen worden afgevoerd. Het resultaat is een gladdere, strakkere en egalere huid en ‘putjes’ minder zichtbaar zijn

Oorzaak van cellulitis

Cellulitis komt vrijwel bij iedere vrouw voor in meer of mindere mate. Het kan worden veroorzaakt door invloed van onze hormomen. De huid ziet er bobbelig uit op de benen, dijen of billen. Vandaar ook de term ‘sinasappelhuid’ vanwege het uiterlijk. 

After lipomassage na liposuctie

Na liposuctie is het belangrijk dat u kort hierna start met after lipo massages. U houdt veel vocht vast na een liposuctie ingreep. Om het vocht goed af te voeren en fibrose te voorkomen is het belangrijk dat u start met deze massages. Het bevordert uw herstel en geeft tegelijkertijd meer contour aan uw lichaam. De meeste artsen die liposuctie uitvoeren zullen u ook aanraden om te starten met LPG Endermologie na uw liposuctie ingreep. Niet alleen erna, het kan ook zeker helpen voor uw liposuctie ingreep. Het zorgt ervoor dat u minder last krijgt van blauwe plekken en dat het herstel vlotter gaat. Wilt u meer informatie hierover plan dan een consult in. 

Lipoedeem

Lipoedeem is een chronische aandoening waarbij er een stoornis ontstaat aan het subcutane vetweefsel, dit gaat gepaard met oedeem (vochtophoping). Lipoedeem komt het meest voor bij vrouwen aan het einde van puberteit, na een zwangerschap of tussen het 30e en 40e levensjaar. Helaas is lipoedeem niet te genezen, ook de oorzaak ervan is onbekend. Met de LPG behandelingen kunnen symptomen, pijnklachten en vochtophopingen verminderen. De nieuwste techniek LPG Endermologie past verschillende rollende en knedende bewegingen toe die een positief effect hebben op het huid- en vetweefsel.

Hieronder vindt u een video over de werking van LPG endermologie. LPG is een behandeling die veelvoudig wetenschappelijk is onderzocht, voor meer dan 30 jaar. 

Klik op de button hieronder voor informatie over de prijzen voor een LPG behandeling en het online maken van een afspraak!

Cellulitis behandeling Sophie Skincare VOORBURG
Cellulitis behandeling