Donkere kringen behandeling

Donkere kringen behandeling

Donkere kringen komen vaker voor dan wij denken. Naast dat het cosmetisch erg storend is, geeft het ook een vermoeide blik. Het ontstaan van donkere kringen kan door verschillende oorzaken komen. Bijvoorbeeld door ijzertekort, vitaine D tekort, erfelijke aanleg of na een stressvolle periode of door een stressvolle baan. Bij Sophie Skincare hebben wij verschillende mogelijkheden om donkere kringen aan te pakken. Zo kan er worden behandeld met een laser, hifu, zuurstof of een peeling. De huidspecialist kijkt tijdens het consult waar de donkere kringen vandaan komen en bekijkt de verschillende behandelmogelijkheden. Per persoon wordt er een behandelplan opgesteld en deze wordt met u besproken.

In te zetten bij:

  • Donkere kringen die genetisch zijn
  • Donkere kringen door stress of slaaptekort 
  • Donkere kringen door vitamine tekort 
  • Donkere kringen door teveel aan pigment rondom de ogen
  • Donkere kringen in combinatie met huidverslapping onder ogen

 

Laserbehandeling donkere kringen

Soms kunnen donkere ontstaan door teveel pigment onder de ogen, zoals vaak wordt gezien bij een donkere huid. Een laser behandeling kan de donkere kringen aanpakken door het pigment te behandelen met laser en het pigment te verminderen. De laser die hiervoor wordt ingezet is geschikt voor alle huidtypen- en huidkleuren. 

Tijdens de behandeling worden de ogen goed afgeschermd met een speciale bril, zodat de ogen veilig blijven. De behandelaar zal vervolgens het gebied rondom de ogen behandelen met laser. 

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig ?

Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit kan variëren van 1 tot 4 behandelingen. Na elke behandeling wordt er check up ingepland en wordt de voortgang bekeken en besproken met u. 

Carboxy Therapy is een behandeling waarbij door middel van mesotherapy kooldioxide in de huid wordt geïnjecteerd. Het zorgt voor extra zuurstof in het onderhuidse weefsel wat ervoor zorgt dat de huid zich in een versneld tempo vernieuwd. Het risico op complicaties is zeer beperkt en na de behandeling kun je de dagelijkse activiteiten direct herpakken.

Carboxy donkere kringen onder ogen

 Donkere kringen en verkleuringen van de bovenste en onderste oogleden wordt vaak veroorzaakt door zuurstoftekort. Met de Carboxy zuurstof behandeling worden deze verkleuringen aangepakt en worden fijne lijntjes en rimpeltjes verminderd. Ook wanneer u last heeft van donkere kringen met een erfelijke aanleg kan carboxy therapy verbetering bieden. De kans op complicaties is zeer klein, omdat deze stof van nature al in de huid voorkomt. De stof wordt direct geaccepteerd door het huidweefsel.

De behandeling

 Tijdens de behandeling worden de boven oogleden en onder oogleden behandeld. Door middel van een apparaat worden er gemiddeld 4 kleine injecties gegeven. De behadeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Uw voelt een klein beetje druk op de ogen die binnen een paar minuten weer verdwijnt.

Resultaat

De behandeling wordt geadviseerd om in een kuurvorm te volgen van gemiddeld 6 behandelingen voor het beste resultaat.

Carboxy therapy in Voorburg/ Den Haag kan ingezet worden voor verschillende indicaties. Boek een gratis en vrijblijvend consult in om te kijken of deze behandeling geschikt is voor u.

Consult gesprek inboeken donkere kringen

Pak donkere kringen aan en laat een persoonlijk behandelplan opstellen!
Donkere kringen

Klik op de button hieronder om de prijzen te bekijken voor een behandeling van donkere kringen en/of het maken van een online afspraak