Body Shape

Body Shape behandelingen bij Sophie Skincare in Voorburg - Vet verliezen| Cellulite| Afslanken| Bindweefselmassage| Afterlipomassage | Huidverstrakking

Bij Sophie Skincare Body Shape kunt u terecht voor verschillende body contour behandelingen. Tijdens een persoonlijk consult wordt samen met u gekeken waar u doelen zijn. Van daaruit wordt er een behandelplan op maat voor u gemaakt. Het kan gaan om plaatselijk vet te verliezen zoals onderkin, buik, bh- handjes, onder de billen of andere plekken op het lichaam. Daarnaast zorgen de behandelingen voor het verstrakken van de huid, een beter lymfe afvoer (minder vocht)  en het verminderen van cellulitus. 

Waarvoor kunnen Bodyshape behandelingen worden ingezet

Welke behandelingen bieden wij aan bij Body Shape Sophie Skincare

Hieronder vindt u het behandelaanbod van onze body shape behandelingen. Sophie Skincare heeft als eerste kliniek in Nederland het apparaat Deka Onda. De Onda is een veel gebruikt in Dubai en in de UK. 

Behandelingen & afspraak maken

Deka Onda cellulite/ vet afbraak
Mesotherapie cellulite
Bodyshock behandeling
Elektrische spierstimulatie
LPG Endermologie lichaam
LPG Endermologie gezicht
Cupping massage
Bindweefselmassage manueel

Deka Onda Coolwaves behandeling

De Deka Coolwaves is niet invasieve behandeling die zorgt voor afbreken van vetcellen en het verstevigen van de huid. Deze unieke behandeling maakt gebruik microwave golven 2.45 GHZ die de wanden van de vetcellen kapot maakt. Het lichaam ruimt hierna de kapotte vetcellen op. Hierdoor is het belangrijk om extra water te drinken, zodat het lymfesysteem dit kan opruimen. Daarnaast zorgt het voor de aanmaak van collageen, wat zorgt voor huidverstrakking. 

Deka Onda Coolwaves behandeling kan ingezet worden voor drie verschillende doeleinden- Vetafbraak | Cellulitis | Huidverstrakking

Cellulitis behandelen

De microwaves verwarmen de huid en stimuleren de collageenproductie. Collageen is een eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Door de productie van collageen te stimuleren, kan Deka Onda Coolwaves helpen de huid te verstevigen en gladder te maken.

Naast het verbeteren van de huidtextuur, kan Deka Onda Coolwaves ook helpen bij het verminderen van het onderliggende vet dat cellulite veroorzaakt. De behandeling kan vetcellen verhitten en afbreken, vergelijkbaar met hoe het werkt bij vetvermindering.

Door de bloedcirculatie in het behandelde gebied te verbeteren, kan Deka Onda Coolwaves helpen bij het afvoeren van vocht en toxines, wat kan bijdragen aan het verminderen van het uiterlijk van cellulite.

Vet verliezen

Deka Onda Coolwaves maakt gebruik van microwave technologie om vetcellen te targeten. Ultrasone golven worden gericht op het gebied van het lichaam dat behandeld moet worden. 

De microwave golven verwarmen selectief de vetcellen in het doelgebied, terwijl ze omliggend weefsel, zoals huid, spieren en zenuwen, niet beschadigen. De temperatuur wordt zo ingesteld dat het vet wordt afgebroken zonder schade aan andere weefsels te veroorzaken.

De warmte veroorzaakt door de microwave golven zorgen ervoor dat de vetcellen geleidelijk afbreken. Het vrijgekomen vet wordt geleidelijk geabsorbeerd door het lichaam en op natuurlijke wijze uitgescheiden. Na verloop van tijd zou je merken dat het behandelde gebied een merkbare vermindering van vet vertoont en dat je lichaamscontouren verbeteren. Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat de volledige resultaten zichtbaar worden, omdat het lichaam tijd nodig heeft om het afgebroken vet volledig te verwerken.

Radiofrequentie voor vetvermindering en strakkere huid

Verschil tussen Deka Onda Coolwaves & normale RF

De microwaves van de Deka Onda Coolwaves kunnen tot 80% geabsorbeerd worden door de vetcellen.

Huidverstrakking benen | armen | buik | onderkin bij Sophie Skincare in Voorburg

De microwaves -energie 2.45 GHZ – wordt gericht op de huid, waarbij het de collageenvezels in de huid verwarmt. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door het verwarmen en stimuleren van de collageenproductie, kan Deka Onda Coolwaves helpen de huid te verstevigen, waardoor het er gladder en strakker uitziet.

LPG endermologie/ Bindweefsel massage/ After lipomassage

Endermologie is een intensieve behandeling met het LPG -apparaat. De huid en het onderhuids bindweefsel worden stevig gemasseerd. De intensiviteit van de behandeling kan ingesteld worden op het apparaat. Afhankelijk van doel wordt het apparaat ingesteld door uw behandelaar. Het apparaat zuigt de huid op en rolt het op en af. Door het rollen worden de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Het zorgt voor een boost van collageen en elastine aanmaak. Het eind resultaat is een soepele, steviger, gladder en gezondere huid.

LPG Endermologie is (meestal) een pijnloze procedure met meerdere sessies om zichtbare resultaten te bereiken. De behandeling is geschikt voor verschillende lichaamsdelen waar cellulitis zich kan voordoen, zoals de dijen, billen, buik en armen. Naarmate de behandelsessies vorderen, kun je verbeteringen in de textuur en het uiterlijk van de huid opmerken. Cellulitis kan verminderen en de huid kan er strakker en gladder uitzien.

LPG endermologie Cellulitis

Cellulite uit zich door ‘zogenaamde putjes’ in de huid. Het is ook wel bekend als sinasappel huid, vanwege het uiterlijk. Iedere vrouw heeft in meer of mindere mate last van cellulitis door invloed van hormonen. Het hebben van cellulitis wordt als ‘storend’ ervaren. Met de LPG endermologie behandeling kan cellulitis verminderd worden. 

LPG endermologie After lipo massage

LPG endermologie oftewel after lipomassage na liposuctie zorgt ervoor dat het opgehoopte vocht beter en sneller wordt afgevoerd. Het aller belangrijkste is, dat LPG endermologie ervoor zorgt dat er geen ernstige fibrose ontstaat. Gaat u binnenkort een liposuctie laten uitvoeren, LPG endermologie voor liposuctie kan de hersteltijd na liposuctie aanzienlijk verminderen, doordat er minder blauwe plekken en vocht ontstaat

LPG endermolgie bij Oedeem

Heeft u last van vocht in de benen, ook wel oedeem genoemd, dan kan LPG endermologie helpen om het vocht beter af te voeren. Het zorgt voor minder pijn en geeft een ‘licht’ gevoel in de benen, doordat de lymfeafvoer wordt gestimuleerd. De behandeling valt dan onder mechanische lymfedranaige. 

LPG endermologie voor Huidverstrakking

LPG endermologie kan worden ingezet om huidverstrakking te realiseren, bijvoorbeeld op de benen, buik, armen of boven de knieën. De behandeling stimuleert het collageen aanmaak in de huid op een natuurlijke manier. Niet voor niks wordt LPG endermologie bindweefselmassage genoemd,.

De Bodyshock® behandeling

Heb je last van lokale vetophopingen, zoals het hardnekkige vet op de buik dat maar niet lijkt te verdwijnen? Dan is de Bodyshock Vetreductie kuur met Onda Coolwaves de perfecte oplossing voor jou.

De Bodyshock behandeling is een massage waarbij er een peeling met extra actieve ingrediënten worden in gemasseerd. Wanneer de Bodyshock behandeling in een kuur verband met Onda Coolwaves wordt ingezet, is het resultaat velen malen sterker. 

Last van cellulite waarbij er zogenaamde putjes op de bovenbenen te zien zijn. De Bodyshock behandeling in combinatie LPG Endermologie en Deka Onda geeft ongelofelijke resultaten.Vanaf de eerste sessie worden veranderingen in de huid gemerkt. Aan het eind van de sessie is de huid gelijkmatiger, gladder en meer gehydrateerd. Vanaf de 3e sessie worden duidelijke veranderingen aan het figuur waargenomen, waaronder beter gedefinieerde contouren van het figuur.

Voor en nafoto's van bodyshape behandelingen

Consult inboeken!

Tijdens het consult wordt er naar huid gekeken en meer uitleg gegeven over de behandeling, ook kunnen al uw vragen beantwoordt worden!

Bekijk de prijzen voor Body shape behandelingen & afspraak inboeken!

Meest gestelde vragen

Het aantal behandelingen is geheel afhankelijk van het te behalen doel, de persoonlijke situatie en andere factoren. Om deze reden is een consult gesprek van groot belang, hierin kunnen wij persoonlijk kijken naar uw resultaat. 

Over het algemeen zijn de behandelingen niet pijnlijk. Wanneer er veel onderhuidse verklevingen aanwezig zijn kan het wat gevoeliger aanvoelen, maar de standen zullen hierop aangepast worden. Het gaat hier met name om fibrose, dit ontstaat met name na liposuctie wanneer er niet op tijd wordt gestart met behandelingen. De Deka Onda Coolwaves heeft een constant koude kop waardoor de warmte niet als pijnlijk wordt ervaren. In tegenstelling tot gewone RF apparaten die extreem pijnlijk kunnen aanvoelen. 

Dit is totaal afhankelijk van de gekozen behandeling. Bijvoorbeeld met LPG endermologie kunnen de eerste resultaten zo rond de 4e behandeling opgemerkt worden. Wanneer het gaat om de Onda Coolwaves is dit gemiddeld 3 a4 weken. 

Resultaten zijn blijvend als het gaat om vet afbraak, mits er geen gewicht schommelingen plaats vinden. Het resultaat van de cellulitis behandelingen is voor een lange tijd zichtbaar, alleen door onze vrouwelijke hormonen kan cellulitis uiteindelijk weer terugkomen. Dit kunt u voorkomen door regelmatig onderhoud behandelingen te doen. 

  • pacemaker 
  • ontstekingen 
  • hartproblemen
  • vasculaire problemen
  • metalen implantaten 
  • lever en nier falen 
  • zwangerschap 
  • kanker 
  • bloedstolling afwijkingen

Twijfelt u of bent u niet zeker of u behandeld mag worden, neem dan contact met u behandeld arts of medisch specialist.