Coagulatie

Coagulatie

 

Coagulatie goedaardige huidafwijkingen
Coagulatie is het verwijderen van goedaardige huidafwijkingen. Deze behandeling kan ingezet worden voor het verwijderen van steelwratjes, (goedaardige) verheven plekjes, dermatosis papulosa nigra (zwartbruine papeltjes bij donkere huidtypen) en ouderdom wratjes. Het coagulatie apparaat geeft stroom af waardoor de huidafwijking wordt verhit en vernietigd. Het coagulatie apparaat werkt zeer precies waardoor de overige huid niet wordt aangedaan.

Voor traject behandeling
Voor de behandeling wordt er een gratis consult gehouden om te kijken of deze behandeling geschikt is voor u. Aan de hand van dit gesprek wordt er een passend behandelplan opgezet om uw huid op een gepaste wijze te behandelen.

De coagulatie behandeling
De huid wordt eerst gereinigd en ontsmet waarna met het coagulatie apparaat de gewenste plekjes worden verhit. U voelt de hitte van het apparaat op het plekje, maar de hitte is goed te verdragen.

Na de behandeling
Het is belangrijk dat de huid na de behandeling goed beschermd wordt tegen de zon met SPF 30 of hoger. Meer informatie over de nazorg wordt met u besproken voor de behandeling.

Afspraak maken
Voor de afspraak wordt er een vrijblijvend consult gesprek gehouden. Tijdens het consult gesprek worden de mogelijkheden bekeken. Wilt u graag een behandeling, plan dan een kosteloos en vrijblijvend consult en laat u adviseren.

Afspraak inboeken