Skinboosters/ huidveroudering

Skinboosters – mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy in Voorburg

Wilt u de tekens van huidveroudering tegengaan, maar wilt u geen fillers, dan zijn Skinboosters de oplossing. Mesotherapy met skinboosters wordt uitgevoerd om verjonging en een algehele verbetering van de huidconditie te verkrijgen. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters, welke een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten. De Skinboosters bevatten altijd een hoge concentratie hyaluronzuur die de huid intensief voeden en zorgen voor een betere huid. 

Waarvoor kunnen Skinboosters worden ingezet

Skinbooster met een hoge concentratie Hyaluronzuur

De Skinbooster met een hoge concentratie Hyaluronzuur zorgen voor een intensieve boost voor de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Het heeft dezelfde werking als de ‘welbekende’ Profhilo.  Door middel van kleine injecties wordt de hyaluronzuur geinjecteerd onder de huid, op deze manier wordt het verspreid onder de huid. Deze behandeling is de ultieme anti- aging behandeling, doordat het de aanmaak van collageen activeert. Iedere huid kan een Skinbooster gebruiken aangezien hyaluronzuur een lichaam eigen stof is. 

Wat kunnen Skinboosters voor jouw huid doen ?

De cellen in de huid worden intens gevoed waardoor extra collegeen en elastine worden aangemaakt. Dat is precies wat de huid nodig heeft naarmate wij ouder worden. Het resultaat is vermindering van fijne lijntjes, een stevigere huid, een frissere huid en een mooie glow.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd:

De behandeling wordt uitgevoerd met een mesogun. Door middel van injecties, worden pijnvrij werkzame stoffen in de huid gebracht. Verdoving is om deze reden niet nodig, de behandeling wordt als vrijwel pijnvrij ervaren. 

Hoe vaak vindt de behandeling plaats:

   
  • Behandelfase: gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. De behandeling zelf neemt ongeveer 30 minuten beslag.
  • Onderhoudsfase: om het behaalde resultaat na de kuur te onderhouden en te continueren adviseren wij een onderhoudsbehandeling van eens per 6 maanden.   

Gratis & vrijblijvend intakegesprek

Tijdens het kosteloos en vrijblijvende intakegesprek met één van onze huidspecialisten worden er enkele vragen rondom jouw klacht, verwachting en wensen besproken. Vervolgens vindt er een screening en huidanalyse met de Skin Analyzer plaats, waarna de resultaten van huidanalyse worden besproken. Op basis hiervan worden de behandelmethoden die het best bij jouw huid passen en de bijbehorende adviezen met je besproken. Hieruit wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met een bijbehorende prijsindicatie. Wil je hierna graag een eerste behandeling inplannen, dan kan dat meteen gedaan worden.
TCA peeling Den Haag, mooie huid
Sophie SkincareAfspraak inboeken