Skinboosters – mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy in Voorburg

Wilt u de tekens van huidveroudering tegengaan, maar wilt u geen fillers, dan zijn Skinboosters de oplossing. Mesotherapy met skinboosters wordt uitgevoerd om verjonging en een algehele verbetering van de huidconditie te verkrijgen. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters van Mesoestetic, welke een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten.

Wat kunnen Skinboosters voor jouw huid doen ?

De cellen in de huid worden intens gevoed waardoor extra collegeen en elastine worden aangemaakt. Dat is precies wat de huid nodig heeft naarmate wij ouder worden. Het resultaat is vermindering van fijne lijntjes, een stevigere huid, een frissere huid en een mooie glow.

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

De behandeling wordt uitgevoerd met de MCT injector. Door middel van injecties, worden pijnvrij werkzame stoffen in de huid gebracht. Verdoving is om deze reden niet nodig, de behandeling wordt als vrijwel pijnvrij ervaren. 

Behandelduur en frequentie    
  • Behandelfase: gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken. De behandeling zelf neemt ongeveer 30 minuten beslag.
  • Onderhoudsfase: om het behaalde resultaat na de kuur te onderhouden en te continueren adviseren wij een onderhoudsbehandeling van eens per 3 tot 6 maanden.   

Gratis & vrijblijvend intakegesprek

Tijdens het kosteloos en vrijblijvende intakegesprek met één van onze huidspecialisten worden er enkele vragen rondom jouw klacht, verwachting en wensen besproken. Vervolgens vindt er een screening en huidanalyse met de Skin Analyzer plaats, waarna de resultaten van huidanalyse worden besproken. Op basis hiervan worden de behandelmethoden die het best bij jouw huid passen en de bijbehorende adviezen met je besproken. Hieruit wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met een bijbehorende prijsindicatie. Wil je hierna graag een eerste behandeling inplannen, dan kan dat meteen gedaan worden.
TCA peeling Den Haag, mooie huid
Sophie SkincareAfspraak inboeken