Skinboosters – mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy

Skinboosters/ mesotherapy Anti-aging | Pak vroegtijdig de eerste tekenen van huidveroudering aan met Skinboosters

Wilt u de tekens van huidveroudering tegengaan, maar wilt u geen fillers, dan zijn Skinboosters de oplossing. Mesotherapy met skinboosters wordt uitgevoerd om verjonging en een algehele verbetering van de huidconditie te verkrijgen. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters, welke een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten. De Skinboosters bevatten altijd een hoge concentratie hyaluronzuur die de huid intensief voeden en zorgen voor een betere huid. 

Waarvoor kunnen Skinboosters worden ingezet

Skinbooster met een hoge concentratie Hyaluronzuur

De Skinbooster met een hoge concentratie Hyaluronzuur zorgen voor een intensieve boost voor de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Het heeft dezelfde werking als de ‘welbekende’ Profhilo.  Door middel van kleine injecties wordt de hyaluronzuur geinjecteerd onder de huid, op deze manier wordt het verspreid onder de huid. Deze behandeling is de ultieme anti- aging behandeling, doordat het de aanmaak van collageen activeert. Iedere huid kan een Skinbooster gebruiken aangezien hyaluronzuur een lichaam eigen stof is. 

Wanneer een skinbooster inzetten

De Skinbooster-behandeling is specifiek ontwikkeld om effectief om te gaan met een droge of doffe huid en tegelijkertijd diepgaande hydratatie te bieden. Deze behandeling geeft zichtbare huidverbetering en herstelt de gezonde, stralende gloed, wat leidt tot een jeugdige en frisse uitstraling.

De behandeling is gebaseerd op hyaluronzuur, een natuurlijke stof met krachtige hydraterende eigenschappen en de capaciteit om de productie van collageen te stimuleren. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af, wat resulteert in verlies van elasticiteit en volume. Gelijktijdig daalt het niveau van hyaluronzuur, wat leidt tot een drogere huid en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. De Skinbooster-behandeling adresseert deze zaken door het volume en de elasticiteit van de huid te herstellen, met als gevolg het vervagen van fijne lijntjes en een revitaliseerde uitstraling.

Verschillende soorten skinboosters

Er bestaan verschillende soorten skinboosters met als hoofd ingrediënt hyaluronzuur. Daarnaast bevatten skinboosters mineralen en vitaminen om de huid te voeden. Voor iedere huid kan er een skinbooster worden ingezet. 

Hoe wordt de behandeling uitgevoerd

De behandeling wordt uitgevoerd met een mesogun. Door middel van injecties, worden pijnvrij werkzame stoffen in de huid gebracht. Verdoving is om deze reden niet nodig, de behandeling wordt als vrijwel pijnvrij ervaren. 

Gratis & vrijblijvend intakegesprek

Boek hier u consultgesprek + eerste behandeling skinboostersAfspraak inboeken