Pigmentvlekken verwijderen met laser in Den Haag/ Voorburg

Pigmentvlekken verwijderen met laserbehandeling Voorburg/ Den Haag

Storende pigmentvlekken komen vaak voor in het gezicht, de handen en onderarmen. Blootstelling aan de zon en veroudering van de huid zorgen voor onsierlijke pigmentvlekken ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Pigmentvlek(ken) kunnen ook aangeboren zijn zoals Naevus van Ota of café au lait vlekken. Met behulp van de nieuwste lasertechnieken kunnen wij  pigmentvlek(ken) behandelen. De laser heeft verschillende golflengtes zodat oppervlakkige pigmentvlekken en diepe pigmentvlekken zoals melasma behandeld kunnen worden. 

Welke pigmentvlekken kunnen behandeld worden met pigmentlaser

Last van storende pigmentvlekken op gezicht, handen en/ of lichaam ?

Door middel van het laserlicht wordt het pigment in kleine korreltjes vernietigd.  Het pigment wordt eerst donkerder waarna deze langzaam lichter worden en verdwijnen. Gemiddeld zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig om de pigmentvlek te behandelen. Ongeveer 60% tot 100% van het pigment in de pigmentvlek neemt door de laserbehandeling af. Het verschilt door het soort pigment en de diepte van het pigment hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn. De frequentie tussen de behandelingen bij het laseren van pigmentvlekken is ongeveer  4 weken.

De behandeling wordt als zeer licht gevoelig ervaren. Na de behandeling kan de huid lichtrood kleuren door de warmte van de laser, dit neemt na een paar uurtjes weer af. In sommige gevallen is er helemaal niks te zien qua roodheid. Zoals eerder vernoemd wordt het pigment eerst donkerder voor een paar dagen en daarna worden deze lichter.

Boek een gratis en vrijblijvend consult of een eerste afspraak in!

Pigmentvlekken voorkomen 

Het belangrijkste is wanneer u gevoelig bent voor pigmentvlekken is om uw huid te beschermen met een zonnebrand van minimaal 30SPF. Wanneer uw onbeschermd naar buiten gaat heeft u kans dat de pigmentcellen weer overactief gaan reageren door invloed van UV-straling. Het beschermen van de huid met een SPF blokkeert de UV- straling op de huid. Bestaande pigmentvlekken zullen donkerder worden wanneer u onbeschermd in zon gaat zitten. Daarnaast is het belangrijk om goede skincare producten te gebruiken die de pigmentcellen rustig houdt. Uw behandeling kan uw hierover meer informatie geven.

 

Door het gebruik van verschillende laserlichten kunnen wij bij Sophie Skincare alle soorten pigmentvlekken behandelen. Om specifieker te zijn kunnen  diepe en oppervlakkige pigmentvlekken te behandeld worden.  

Een behandeling met de pigmentlaser is niet pijnlijk. Natuurlijk voelt u dat er iets gebeurd op de huid, maar het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Het aantal behandelingen die nodig zijn om tot een goed resultaat te komen is verschillende per persoon. Het heeft te maken gezondheid en hoe snel hoe lichaam het pigment afbreekt. Om een indicatie te geven zijn er 1-4 behandelingen nodig

Rania
Lees verder
Binnen 2 behandelingen af mijn pigmentvlek, stoorde mij hier al jaren aan
Lies
Lees verder
Pigmentvlekken gekregen na een verbranding, na 3 behandelingen zijn ze een stuk lichter geworden en bijna niet zichtbaar meer
Previous
Next