Dermapen behandeling

Microneedling/ Dermapen behandeling bij Sophie Skincare in Voorburg en omgeving Den Haag

Microneedling wordt ook wel Collageen Inductie Therapy genoemd. Hierbij worden kleine minuscule gaatjes in de huid gemaakt met de dermapen, om zo collageen en elastine aanmaak te bevorderen (net zoals bij wondjes gebeurt). Tijdens de behandeling wordt er een speciaal serum gebruikt, die geschikt is voor microneedling. Het serum wordt als tussenstof gebruikt, zodat het soepel beweegt en het serum wordt direct in de huid opgenomen.  

Acne littekens behandelen met microneedling/ Dermapen behandeling

Na acne kunnen er vervelende littekens achterblijven op de huid. Vooral na acne op het gezicht of op de rug kunnen littekens en vlekjes achterblijven. Deze littekens en vlekjes kunnen effectief behandeld worden met microneedling behandelingen. Microneedling zorgt ervoor dat het litteken collageen wordt afgebroken en er nieuw collageen wordt aangemaakt. Het resultaat is minder littekens en een gladdere huidstructuur. 

Deze behandeling kan vergoedt worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. 

Microneedling/ Dermapen behandeling tegen fijne lijntjes en rimpeltjes

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit. Met de microneedling/ dermapen behandeling behandeling wordt aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat is een gladdere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Een combinatie van medische peelingen en micorneedling is ook mogelijk om rimpels en fijne lijntjes nog effectiever aan te pakken. 

 

Microneedling/ Dermapen behandeling voor een betere huidstructuur / anti- aging behandeling

Deze behandeling is een uitstekende keuze als je streeft naar een verbeterde huidstructuur en het verkleinen van zichtbare poriën. Het gaat niet alleen om het optimaliseren van de huidstructuur, maar ook om het bieden van een intensieve hydratatieboost en essentiële vitaminen. De microneedling serums, met hyaluronzuur als hoofdingrediënt, dragen bij aan het verbeteren van de huidconditie. Het resultaat is een gehydrateerde en verbeterde huid.

Voor en nafoto's Microneedling/ Dermapen behandeling

Prijzen Microneedling/ Dermapen

Meest gestelde vragen over microneedling

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon. In het geval van littekens na acne adviseren wij over het algemeen een reeks van 6 behandelingen. Voor algemene huidverbetering raden we ook aan om 6 sessies te volgen. Microneedling kan tevens als onderhoudsbehandeling dienen, gezien het de productie van collageen en elastine bevordert.

Nee, dat is zeker niet altijd noodzakelijk. We beoordelen de huid en passen onze instellingen daarop aan. Hoewel we werken met naaldjes, streven we naar een minimale bloeding, waarbij een kleine puntbloeding een gewenste reactie is. Na de behandeling is hier niks meer van te zien, wij zullen de huid altijd schoonmaken.