Acne

Acne Behandeling bij Sophie Skincare Voorburg/ Den Haag: Een effectieve manier om acne te verminderen met de juiste aanpak

Bij Sophie Skincare begrijpen we de impact die acne kan hebben op je leven. Het is een vervelende huidaandoening die zich kan uitten in onstekingen, talgbultjes, mee-eters en andere onzuiverheden. Het ontstaan van acne kan door verschillende factoren komen, zoals een disbalans van hormonen, puberteit, verkeerd gebruik van producten etc. Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne.

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Wat zijn de symptomen van acne| talgbultjes| ontstekingen | mee-eters| onzuivere huid

Acne kan in zich uitten in verschillende symptomen, zoals mee-eters, talgbultjes, ontstekingen en een onzuivere huid. Deze symptomen kunnen voorkomen bij zowel mannen als vrouwen en op elke leeftijd. Als eerste stap is het belangrijk om ontstekingen en bacteriën aan te pakken en te verminderen. Wanneer de ontstekingen onder controle zijn, kan er eventueel gewerkt worden aan vlekjes of littekens die overgebleven zijn na het hebben van acne. 

De juiste aanpak om acne te behandelen zorgt ervoor dat ontstekingen afnemen, de huid een gladdere structuur krijgt, talgproductie onder controle blijft en de huid beter gehydrateerd is. 

Acne op gezicht | acne rug | acne benen | acne borst | acne baard

Acne komt niet alleen op het gezicht voor, maar kan ook op andere delen van het lichaam voorkomen. Een voorbeeld is acne op de rug, deze vorm van acne komt vaak voor. De behandeling van acne kan ook op deze lichaamsdelen worden toegepast. Vaak is het bij acne op de rug dat er vlekjes en littekens overblijven, ook deze kunnen vaak met succes behandeld worden. 

Welke behandelingen kunnen ingezet worden om acne te behandelen

Bij Sophie Skincare begint jouw reis naar een stralende huid met een grondige huidanalyse en een persoonlijk behandelingsplan. Onze behandelingen omvatten onder andere:

  • Dieptereiniging om poriën te ontstoppen, talgbultjes verwijderen, uitknijpen van puistjes  en overtollige olie te verwijderen.
  • Professionele medische peelingen om dode huidcellen te verwijderen, acne bacteriën te elimineren en de huidtextuur te verbeteren.
  • Acnelittekentherapie om de huid te egaliseren en te herstellen.
  • Voedingsadvies en huidverzorgingstips om je huid gezond te houden.

Vergoeding acne vanuit de Aanvullende Verzekering

Goed om te weten: veel van onze acnebehandelingen kunnen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te zien welke behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding en hoeveel je kunt terugkrijgen.

Neem Contact Op en vraag een gratis consult aan of je eerste behandeling

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Sophie Skincare voor een consultatie en ontdek hoe onze acnebehandelingen je kunnen helpen bij het bereiken van de heldere, gezonde en stralende huid waar je van droomt.

Maak een afspraak voor een acne behandeling

De afspraak bestaat uit een consult + eerste acne behandeling
Acne behandeling

Lees de ervaringen van klanten van een acne behandeling

Kowsar
Lees verder
Medewerkers houden rekening met klanten en stellen ze op hun gemak.
Anja
Lees verder
Ik ben kritisch ingesteld, en vind niet fijn als iemand aan mijn gezicht zit.ik kwam niet voor gezicht behandeling maar wegens omstandigheden werd mij dit aangeboden.ik was eerst sceptisch en hou er niet van als iemand aan mijn gezicht zit, Dit omdat ik een slecht ervaring heb. Of het wordt te hardhandig gedaan, of ik heb erna pijn. Maar ik ben verbaasd hoe er met mijn gezicht werd opgegaan echt met liefde waardoor ik gelijk een vervolg afspraak heb gemaakt.
Shams
Lees verder
Geweldige ervaring! Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en in goede handen. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om naar mijn probleem te luisteren voordat ze me een behandeling aanbevolen. Ze gaven me ook waardevol advies over de juiste producten die het beste bij mijn probleem pasten, zonder enige druk om te kopen. Wat ik ook op prijs stelde, was dat het personeel me niet alleen tijdens de behandeling, maar ook na afloop advies gaf over de nazorg. Kortom, ik ben meer dan tevreden met mijn ervaring bij Sophie Skincare en zal zeker terugkomen voor meer behandelingen. Ik raad deze winkel ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lichaamsverzorging en een geweldige klantenservice. Nogmaals bedankt aan het geweldige team bij Sophie Skincare!
Vorige
Volgende

Klik op de button hieronder om de prijzen voor een acne behandeling in te zien/ afspraken kunnen online worden ingeboekt!

Meest gestelde vragen over acne

Ja in de meeste gevallen kan acne behandeld worden. Niet alleen acne, maar ook de littekens of vlekjes die na acne zijn overgebleven. 

Bij ons begint elke behandeling met het goed begrijpen van jouw huid. We kijken naar dingen zoals of het droog of juist vet is, en welke soort onzuiverheden er zijn. Op basis hiervan maken we een behandelplan speciaal voor jou.

We kunnen ook een soort ‘foto’ van je huid maken, dit noemen we een huidscan. Hiermee kunnen we dieper kijken en ontdekken bijvoorbeeld hoe gezond je huid is, of het gevoelig is, en of er veel bacteriën zijn die puistjes kunnen veroorzaken. Deze informatie helpt ons om de beste aanpak te bepalen, zodat jouw huid de zorg krijgt die het nodig heeft.

Zeker! We hebben speciale behandelingen voor acne die veilig zijn tijdens de zwangerschap. Het is vrij normaal dat je acne kunt krijgen als je zwanger bent vanwege de veranderingen in je hormonen. Als je vroeger al acne hebt gehad, is er ook een kans dat het tijdens de zwangerschap weer een beetje opspeelt, maar dat verschilt per persoon. Onze behandelingen zijn ontworpen om je te helpen, en ze zijn veilig voor gebruik tijdens deze bijzondere periode.

Iedereen is anders, maar meestal stellen we een behandeling voor bestaande uit 6 sessies voor. Acne is namelijk een hardnekkig huidprobleem en het kost tijd om ervan af te komen. Het draait niet alleen om de behandelingen hier, maar ook om wat je thuis gebruikt. Het is super belangrijk om de juiste producten te gebruiken, omdat verkeerd gebruik acne zelfs erger kan maken of je huid heel droog kan maken. De persoon die je behandelt, zal altijd advies geven over welke producten goed zijn voor jouw huid.