Acne

Acne Behandeling bij Sophie Skincare Voorburg/ Den Haag: Een effectieve manier om acne te verminderen met de juiste aanpak

Bij Sophie Skincare begrijpen we de impact die acne kan hebben op je leven. Onze missie is simpel: jou helpen een stralende, gezonde huid te bereiken. We bieden effectieve en op maat gemaakte acnebehandelingen, uitgevoerd door professionals met medische expertise. Ontdek hoe we je kunnen helpen je zelfvertrouwen te herstellen en je huid te laten stralen.

Over Onze Acne Behandeling

Bij Sophie Skincare begrijpen we dat acne meer is dan alleen een huidaandoening; het kan invloed hebben op je  zelfvertrouwen. Daarom hebben we toegewijde professionals en geavanceerde behandelingsmethoden om je te helpen bij het bereiken van een stralende huid en het herstellen van je zelfvertrouwen.

Onze acnebehandelingen zijn:

Medisch Onderbouwd: Onze behandelingen zijn gebaseerd op medische kennis en worden uitgevoerd door ervaren professionals.

Maatwerk: We begrijpen dat geen twee huidtypes hetzelfde zijn. Daarom bieden we behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en huidconditie.

Effectief en Bewezen: Onze behandelingen zijn effectief gebleken bij het verminderen van acne, het minimaliseren van littekens en het herstellen van een egale teint.

Vergoeding vanuit de Aanvullende Verzekering: Goed nieuws! Onze acnebehandelingen kunnen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

 

Stap op Weg naar een Stralende Huid

Bij Sophie Skincare begint jouw reis naar een stralende huid met een grondige huidanalyse en een persoonlijk behandelingsplan. Onze behandelingen omvatten onder andere:

  • Dieptereiniging om poriën te ontstoppen, talgbultjes verwijderen, uitknijpen van puistjes  en overtollige olie te verwijderen.
  • Professionele medische peelingen om dode huidcellen te verwijderen, acne bacteriën te elimineren en de huidtextuur te verbeteren.
  • Acnelittekentherapie om de huid te egaliseren en te herstellen.
  • Voedingsadvies en huidverzorgingstips om je huid gezond te houden.

 

 

Maak een afspraak voor een acne behandeling

De afspraak bestaat uit een consult + behandeling
Acne behandeling

Vergoeding vanuit de Aanvullende Verzekering

Goed om te weten: veel van onze acnebehandelingen kunnen worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te zien welke behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding en hoeveel je kunt terugkrijgen.

Neem Contact Op en vraag een gratis consult aan of je eerste behandeling

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Sophie Skincare voor een consultatie en ontdek hoe onze acnebehandelingen je kunnen helpen bij het bereiken van de heldere, gezonde en stralende huid waar je van droomt.


Er bestaan verschillende behandelingen om acne te verminderen. De oorzaak van acne is vaak een ingewikkeld proces en is helaas niet altijd te achter halen. Wat er wel gedaan kan worden is, de talgproductie verminderen en verstopte talgklier uitgangen deblokkeren. Daarnaast is het gebruik van specifieke producten voor acne van groot belang. Op deze manier zullen er minder ontstekingen ontstaan en zal acne verminderen.

Klik op de button hieronder om de prijzen voor een acne behandeling in te zien/ afspraken kunnen online worden ingeboekt!

Kowsar
Lees verder
Medewerkers houden rekening met klanten en stellen ze op hun gemak.
Anja
Lees verder
Ik ben kritisch ingesteld, en vind niet fijn als iemand aan mijn gezicht zit.ik kwam niet voor gezicht behandeling maar wegens omstandigheden werd mij dit aangeboden.ik was eerst sceptisch en hou er niet van als iemand aan mijn gezicht zit, Dit omdat ik een slecht ervaring heb. Of het wordt te hardhandig gedaan, of ik heb erna pijn. Maar ik ben verbaasd hoe er met mijn gezicht werd opgegaan echt met liefde waardoor ik gelijk een vervolg afspraak heb gemaakt.
Shams
Lees verder
Geweldige ervaring! Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en in goede handen. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam de tijd om naar mijn probleem te luisteren voordat ze me een behandeling aanbevolen. Ze gaven me ook waardevol advies over de juiste producten die het beste bij mijn probleem pasten, zonder enige druk om te kopen. Wat ik ook op prijs stelde, was dat het personeel me niet alleen tijdens de behandeling, maar ook na afloop advies gaf over de nazorg. Kortom, ik ben meer dan tevreden met mijn ervaring bij Sophie Skincare en zal zeker terugkomen voor meer behandelingen. Ik raad deze winkel ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige lichaamsverzorging en een geweldige klantenservice. Nogmaals bedankt aan het geweldige team bij Sophie Skincare!
Previous
Next