Hydrafacial behandeling met de Hydropeel

Hydrafacial/ Hydropeel Behandeling Voorburg | Sophie Skincare | Intensieve dieptereiniging met een gezonde 'Glow"

Een HydraPeel (ook bekend als HydraFacial) behandeling is een geavanceerde, niet-invasieve huidverzorgingsbehandeling die ontworpen is om de huid diepgaand te reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen. Tijdens deze behandeling wordt gebruikgemaakt van speciale HydraPeel-apparatuur om de huid te vernieuwen en een gezonde, stralende teint te bevorderen.

Boek uw afspraak voor HydroPeel hier in!

De Kracht van HydraPeel

HydraPeel is een niet-invasieve, pijnloze behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Het combineert meerdere stappen om je huid grondig te reinigen, te exfoliëren, te hydrateren en te beschermen. Onze getrainde professionals gebruiken geavanceerde HydraPeel-apparatuur om op maat gemaakte behandelingen te bieden, aangepast aan de unieke behoeften van jouw huid.

De behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie en speciaal ontworpen handstukken om verschillende stappen uit te voeren: zoals reiniging, exfoliatie en hydratatie

Reiniging: De eerste stap van de HydroPeel behandeling is het grondig reinigen van het gezicht om onzuiverheden, vuil, talg en make-upresten te verwijderen. Dit helpt de huid voor te bereiden op de volgende stappen van de behandeling.

Exfoliatie: Na de reiniging wordt een zachte, maar effectieve exfoliatie uitgevoerd om de bovenste laag dode huidcellen te verwijderen. Deze exfoliatie helpt bij het verbeteren van de huidtextuur en het verhelderen van de teint.

Extractie: Tijdens deze stap wordt vuil, overtollige talg en andere onzuiverheden voorzichtig uit de poriën verwijderd. Dit wordt meestal uitgevoerd met behulp van een zuigkrachttechniek, waardoor de poriën worden gereinigd en verstopte poriën worden verminderd.

Hydratatie: Het unieke kenmerk van de HydroPeel behandeling is de gelijktijdige infusie van voedende serums in de huid. Deze serums bevatten vaak antioxidanten, hyaluronzuur en andere voedingsstoffen die diep in de huid worden gebracht. De huid neemt deze serums op en wordt intensief gehydrateerd, waardoor een stralende, soepele en gevoede huid ontstaat.

De HydroPeel behandeling is pijnloos en heeft minimale bijwerkingen, waardoor er geen hersteltijd nodig is. De meeste mensen ervaren onmiddellijk na de behandeling een zichtbare verbetering van hun huidtextuur en teint. Omdat de behandeling niet-invasief is, is het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een huidverbeterende behandeling zonder ‘downtime’

 

Lees hieronder de reviews van onze klanten

A.
Lees verder
Na de behandeling zag mijn huid er een beetje rood uit, maar voelde schoon aan . Vooral de mooie glow op gezicht viel op.

Voor prijzen of een afspraak inboeken klik hieronder op de button!