Tattoo & PMU verwijderen

Tattoo & Permanente make up verwijderen met picolaser Den Haag/ Voorburg

Heeft u spijt van uw tattoos of zijn uw permanente make up wenkbrauwen zoals Microblading of power brows niet goed gezet ? Wij kunnen u helpen met het verwijderen van tattoos of PMU. Bij Sophie Skincare verwijderen wij tattoos en PMU met de nieuwste pico laser. 

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Tattoos verwijderen door middel van laserbehandeling

Tattoo verwijderen door middel van laser is een effectieve manier om van uw tattoos of permanente make up af te komen. De laser verpulverd de inktdeeltjes waarna het lichaam deze opruimt via het lymfesysteem. Bij Sophie Skincare in Voorburg werken wij met de nieuwste picolaser die alle soorten tattoos en kleuren kan behandelen. Het verschil met de ‘oudere’ tattoo lasers is, een kortere hersteltijd tijd, minder kans op blaren en littekens. 

Waarom kiezen om een tattoo te verwijderen

Waarom tattoo verwijderen ? Een tatoeage verwijderen wordt meestal gedaan door mensen die spijt hebben van een tatoeage. Soms is een tattoo op jonge leeftijd gezet of in een opwelling, en wordt het nu niet meer leuk gevonden. Of is de situatie veranderd, zoals het zetten van een tatoeage met een groep of met een relatie. Maar het kan ook dat de tatoeage weg moet vanwege werk of dat men problemen ervaart met kleding. Daarnaast kan het zijn dat je permanente make-up hebt laten plaatsen wat toch niet zo uitgepakt heeft zoals je gehoopt had.

 

Tattoo laserbehandeling om een Cover up tattoo te laten zetten

Soms is het nodig om een tattoo of permanente make up wenkbrauwen te behandelen met laser, zodat er een goede cover up overheen gezet kan worden. De tattoo of PMU artiest geeft dan aan dat dit nodig is. U als klant hoeft niet het complete traject te volgen, aangezien het dan alleen om vervaging gaat van de tattoo of PMU wenkbrauwen. Afhankelijk van hoe de tattoo of PMU wenkbrauwen eruit zien, bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn. Het heeft daarnaast ook te maken met de intensiteit van de kleur, de diepte en de grootte van de tattoo. 

Microblading of powder brows verwijderen door middel van laser

Het komt regelmatig voor dat iemand niet blij is met de permanente make up die zij hebben laten zetten. Zo kan het zijn dat de vorm niet goed is of de kleur is te donker. Bij Sophie Skincare kunnen wij PMU verwijderen door middel van laser. PMU verwijderen heeft minder behandelingen nodig dan een tattoo. 

Consult + eerste afspraak!

Wilt u gelijk behandeld worden boek dan een consult + eerste behandeling in

Ervaringen tattoo verwijderen van klanten

Asil
Lees verder
Na 3 behandelingen eindelijk af van mijn verkeerd gezette wenkbrauwen. Ik kan eindelijk mijn wenkbrauwen weer normaal tekenen zonder rare rode kleur die er tussendoor komt
Laura
Lees verder
Na 4 behandelingen is mijn tattoo plus cover up al zoveel vervaagd, het valt minder op en geen grote zwarte vlek meer op mijn arm
Nick
Lees verder
Super vriendelijk netjes aangesproken en van de behandeling vrij wel geen last bij edanur 👌🏼
Vorige
Volgende

Meest gestelde vragen over Tattoo en PMU Laserbehandeling

Ja alles soorten tattoos kunnen behandeld worden. Als het gaat om oude tattoos of een tattoo dien ouder is dan 6 weken kan er een behandeling plaats vinden. Natuurlijk wordt vooraf aan de behandeling eerst een gezondheidscheck gedaan en een consultgesprek gehouden waarin alles wordt uitgelegd over de behandeling van tattoo en PMU laser 

Tattoo laser is een gevoelige behandeling, de ervaringen lopen uiteen. In alle gevallen konden klanten het volhouden, omdat de behandeling erg snel gaat. Na behandeling ervaart u geen pijn. 

Het aantal behandelingen die nodig zijn om tot een goed resultaat te komen is verschillende per persoon. Het heeft te maken gezondheid en hoe snel hoe lichaam de inkt afbreekt. Om een indicatie te geven zijn er 2- 10 behandelingen nodig. Een andere factor is natuurlijk ook hie diep de inkt is gezet en hoe oud de tattoo is.