Tattoo & PMU verwijderen

Tattoo & Permanente make up verwijderen met picolaser Den Haag/ Voorburg

Heb je spijt van een tattoo en wil je deze graag laten verwijderen, met de picolaser kunnen wij veilig en effectief tattoos weg laseren. 

Het grote verschil met Pico7 pro en andere lasers

De Pico7 pro laser is de nieuwste laser op het gebied van tattoos verwijderen. Met de 3 verschillende golflengtes kunnen alle kleuren tattoo worden behandeld. Het werkt sneller en effectiever dan de nanoseconde ‘Q’ switch lasers. Met ultrakorte picosecondes (350 ps) wordt het pigment in kleine stofdeeltjes geschoten waarna het lichaam deze opruimt. Met de Pico7 pro kunnen alle huidtypes veilig en effectief behandeld worden. Zelfs de moeilijkste kleuren zoals rood, oranje en geel kunnen behandeld worden. 

Waarom tattoo verwijderen ? Een tatoeage verwijderen wordt meestal gedaan door mensen die spijt hebben van een tatoeage. Soms is een tattoo op jonge leeftijd gezet of in een opwelling, en wordt het nu niet meer leuk gevonden. Of is de situatie veranderd, zoals het zetten van een tatoeage met een groep of met een relatie. Maar het kan ook dat de tatoeage weg moet vanwege werk of dat men problemen ervaart met kleding. Daarnaast kan het zijn dat je permanente make-up hebt laten plaatsen wat toch niet zo uitgepakt heeft zoals je gehoopt had.

Permanente make up verwijderen: Het is populair om microblading of powderbrows te plaatsen op de wenkbrauwen. Soms kan het zijn dat u niet tevreden bent met het resultaat, door bijvoorbeeld de vorm of de verkeerde kleur. Permanente make- up kan in de meeste gevallen goed behandeld worden met de Pico7 pro. Gemiddeld zijn er 2-4 behandelingen nodig om permanente make- up te verwijderen, dit is afhankelijk van hoe diep deze gezet zijn. Wilt u graag opnieuw microblading of powderbrows plaatsen, dan is vaak het vervagen van de wenkbrauwen voldoende. Wilt u dit zeker weten neem dan contact op met u permanent make- up specialist en bespreek het. 

De behandeling: Als eerste wordt de huid ontsmet waarna er wordt gestart met de laser behandeling. Tijdens de behandeling krijgt u een speciale bril op om de ogen te beschermen tegen het laserlicht. Voor- en na de behandeling wordt de huid gekoeld, zodat de behandeling beter te verdragen is.

Na de behandeling: Na de behandeling ervaar je een warm, branderig gevoel, als een intensieve zonnebrand. Dit kan een aantal uren aanhouden. Ook kan de huid iets gezwollen zijn en kan er blaarvorming ontstaan. Maar direct na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken. Wel is het belangrijk om de behandelde plek de eerste 48 uur droog te houden.

Consult + eerste afspraak!

Wilt u gelijk behandeld worden boek dan een consult + eerste behandeling in

Lees hieronder de reviews van onze klanten

Asil
Lees verder
Na 3 behandelingen eindelijk af van mijn verkeerd gezette wenkbrauwen. Ik kan eindelijk mijn wenkbrauwen weer normaal tekenen zonder rare rode kleur die er tussendoor komt
Laura
Lees verder
Na 4 behandelingen is mijn tattoo plus cover up al zoveel vervaagd, het valt minder op en geen grote zwarte vlek meer op mijn arm
Nick
Lees verder
Super vriendelijk netjes aangesproken en van de behandeling vrij wel geen last bij edanur 👌🏼
Previous
Next

Meest gestelde vragen

Er wordt regelmatig aan ons gevraagd of het pijnlijk is om een tatoeage te verwijderen.
Je kunt het vergelijken met elastiekjes die tegen de de huid aanschieten. Als advies geven wij mee om 1 uur voor de behandeling iets zoets te eten om je bloedsuikerspiegel hoog te houden, hierdoor kan pijn beter worden verdragen. Het is helaas niet geheel pijnloos, maar de behandeling gaat snel. Onze picolaser geeft ultra korte pulsen wat er voor de zorgt dat er sneller resultaat is en minder behandelingen nodig zijn.

Gemiddeld tussen de 4 en 10 behandelingen voor tattoos, PMU met 2- 3 behandelingen . Dit komt omdat het aantal behandelingen afhankelijk is van een aantal factoren zoals; de diepte van de tatoeage, het huidtype, kleuren van de inkt, individuele lymfesysteem en de locatie van de tattoo.

Na de eerste behandeling kunt al gelijk resultaat merken doordat het pigment in stofdeeltjes wordt geschoten. Na ongeveer 1 week wanneer de huid is genezen is het resultaat beter zichtbaar van de behandeling. 

Het is een uitgave die 1x in de 8 weken wordt gedaan, omdat er tussen de behandelingen 8 weken zit. Dit maakt het betaalbaar. 

Nee u mag geen laserbehandelingen ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat het schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld. 

Voor prijzen of een afspraak inboeken klik hieronder op de button!