Haaruitval behandeling

Haaaruitval behandeling voor mannen en vrouwen in Voorburg/ Den Haag

 

Last van dunnend wordend haar, haaruitval of kale plekken? Haaruitval kan door verschillende oorzaken ontstaan. De meest voorkomende oorzaken zijn stress, hormonen, na een bevalling, erfelijkheid, roos en vitaminen tekort. Met de haaruitval behandeling kunnen wij jou helpen met herstellen van de haarzakjes en zorgen voor een betere conditie van de hoofdhuid.   Het resultaat is mooi vol haar zonder kale of minder volle plekjes.

Groen vinkje voor beide Zeeuwse ziekenhuizen | Foto | AD.nlVeilig en effectief tegen haaruitval 

Hoe werken de cocktails en wat doen ze voor jouw haarzakjes 

De cocktails die in de huid worden gebracht zijn speciaal ontwikkeld om de haarfollikels en de doorbloeding te stimuleren. Tegelijkertijd bevorderd het de aanmaak van de haatrfolikels en wordt het groeiproces versneld. De cocktails geven geen nare bijwerkingen en zijn wetenschappelijk getest. In combinatie met een speciale shampoo of intensief serum kan het gewenste resultaat nog sneller behaald worden.

  • Copper Tripeptide is een haargroei factor die ervoor zorgt dat de doorbloeding gestimuleerd wordt en voedt de haarfolikel
  • Vitamine B complex met Dexpanthenol en Biotine zorgen voor intense voeding en een betere conditie van de haarfolikels
  • Capsaicin zorgt veer het toenemen van de haatrfolikels en versnelt het haargroei proces anageen naar telogeen
  • Pyridoxine verbeterd de doorbloeding van de hoofdhuid
Voor de behandeling

Een Haaruitval behandeling ondergaan bij onze huidtherapeuten, boek een gratis en vrijblijvend consult in. Tijdens het consult zal er gekeken worden naar het haar om te kijken naar de mogelijkheden en zal er meer uitleg worden gegeven over de behandeling, nazorg en de te verwachten resultaten.

Behandeling

Tijdens de behandeling wordt door middel van mesotherapie (stoffen in de middelste huidlaag inbrengen) de doorbloeding gestimuleerd en wordt de hairloss cocktail met kleine injecties in de haarfollikel geïnjecteerd. De eerste paar uur kan de hoofhuid wat gevoelig zijn, hierna zal het wegtrekken en zult geen last of irritaties meer ervaren. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wel goed te verdragen.

Resultaat

Om het gewenste resultaat te behalen wordt er een kuur van 6x aangeraden, om de twee weken. U zult de eerste resultaten na ongeveer 9 a 10 weken merken, doordat er kleine haartjes zullen groeien.

 Hieronder op de afbeelding ziet u het eindresultaat na 6 behandelingen. Dit resultaat is behaald in een tijdbestek van 12 weken.


Afspraak inboeken

Ervaringen van klanten

Keano
Lees verder
Wordt altijd heel goed geholpen en geadviseerd. Resultaat van de behandeling is ook te zien.
Simone
Lees verder
Een fijn en eerlijk advies over de behandeling.En een goede tip gekregen.
Carla
Lees verder
Superbehandeling tegen haaruitval gehad,na 6 behandelingen duidelijk resultaat,leuke vriendelijke meiden die weten wat ze doen!
Jenny
Lees verder
Ik kon snel terecht, heel aardig en goed geholpen. Servicegericht, goed uitleg en met zorg geholpen. Ik zeg top !!!
Cynthia
Lees verder
Super lieve meiden die de behandeling doen , voel me erg op me gemak leggen alles netjes uit , nu wachtend op het resultaat #behandeling mesotherapie
Delleke
Lees verder
Goedemiddag,ik vond Vivien fantastisch van mij een 10,en ik vindt jullie allen heel vriendelijk tot ziens.🥰
Sarodjanie
Lees verder
Heel goed en fijn,duidelijk geholpen bij me eerste keer door Annique.
Previous
Next