Haaruitval behandeling

Haaruitval behandeling voor mannen en vrouwen bij Sophie Skincare in Voorburg en omgeving Den Haag

Last van dunnend wordend haar, haaruitval of kale plekken? Haaruitval kan door verschillende oorzaken ontstaan. De meest voorkomende oorzaken zijn stress, hormonen, na een bevalling, erfelijkheid, roos en vitaminen tekort. Met de haaruitval behandeling kunnen wij jou helpen met herstellen van de haarzakjes en zorgen voor een betere conditie van de haarzakjes hoofdhuid.   

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een consultgesprek bij uw eerste behandeling

Mesotherapy behandeling tegen haaruitval

De behandeling tegen haaruitval is een effectieve en veilige methode om haarverlies te bestrijden. Door middel van kleine injecties worden speciale cocktails toegediend. Deze cocktails, die in de huid worden geïnjecteerd, zijn speciaal samengesteld om de haarfollikels te voeden en de bloedcirculatie te stimuleren. Tegelijkertijd bevorderen ze de aanmaak van haarfollikels en versnellen ze het groeiproces. De gebruikte cocktails vertonen geen nadelige bijwerkingen en zijn wetenschappelijk getest. In combinatie met een speciale shampoo of intensief serum kan het gewenste resultaat nog sneller worden bereikt.

Haaruitval behandeling bij vrouwen met Alopecia

Het is belangrijk om te benadrukken dat er verschillende vormen van Alopecia bestaan. Voor de meeste varianten van alopecia is de haaruitvalbehandeling doeltreffend. Bij vrouwen vertoont het patroon van haaruitval over het algemeen verschillen ten opzichte van mannen. Vrouwen ervaren voornamelijk dunner wordend haar en haaruitval aan de bovenkant van het hoofd. Meestal leidt dit niet tot volledige kaalheid, maar de haren worden dunner, en er is meer zichtbare hoofdhuid dan voorheen. Bij Sophie Skincare hebben we met succes vele vrouwen met alopecia behandeld. Tijdens het consultgesprek wordt uitgebreide uitleg gegeven over de haaruitvalbehandeling.

Haaruitval bij mannen tegengaan

Alopecia androgenetica, ook bekend als haaruitval bij mannen, kan op jonge leeftijd beginnen, maar komt het meest voor bij mannen tussen de 30 en 40 jaar oud. Als de haaruitval zich nog in het beginstadium bevindt, zoals terugwijkende inhammen of een steeds dunner wordende kruin, kan de haaruitvalbehandeling effectief zijn. Als het haar echter volledig is uitgevallen op een bepaalde plek, zijn de haarzakjes waarschijnlijk afgestorven en kunnen ze niet meer worden geactiveerd. Desondanks kan het verdere proces van haaruitval worden vertraagd met de haaruitvalbehandeling.

Voor de behandeling van haaruitval

Een Haaruitval behandeling ondergaan bij onze huidtherapeuten, boek een gratis en vrijblijvend consult in. Tijdens het consult zal er gekeken worden naar het haar om te kijken naar de mogelijkheden en zal er meer uitleg worden gegeven over de behandeling, nazorg en de te verwachten resultaten.

 

Behandeling haaruitval

Tijdens de behandeling wordt door middel van mesotherapie (stoffen in de middelste huidlaag inbrengen) de doorbloeding gestimuleerd en wordt de hairloss cocktail met kleine injecties in de haarfollikel geïnjecteerd. De eerste paar uur kan de hoofhuid wat gevoelig zijn, hierna zal het wegtrekken en zult geen last of irritaties meer ervaren. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar wel goed te verdragen.

Het maximale resultaat behalen

Om het gewenste resultaat te behalen wordt er een kuur van 6x aangeraden, om de twee weken. U zult de eerste resultaten na ongeveer 9 a 10 weken merken, doordat er kleine haartjes zullen groeien.

 Hieronder op de afbeelding ziet u het eindresultaat na 6 behandelingen. Dit resultaat is behaald in een tijdbestek van 12 weken.

Ervaringen van klanten met de haaruitval behandeling

Keano
Lees verder
Wordt altijd heel goed geholpen en geadviseerd. Resultaat van de behandeling is ook te zien.
Simone
Lees verder
Een fijn en eerlijk advies over de behandeling.En een goede tip gekregen.
Carla
Lees verder
Superbehandeling tegen haaruitval gehad,na 6 behandelingen duidelijk resultaat,leuke vriendelijke meiden die weten wat ze doen!
Jenny
Lees verder
Ik kon snel terecht, heel aardig en goed geholpen. Servicegericht, goed uitleg en met zorg geholpen. Ik zeg top !!!
Cynthia
Lees verder
Super lieve meiden die de behandeling doen , voel me erg op me gemak leggen alles netjes uit , nu wachtend op het resultaat #behandeling mesotherapie
Delleke
Lees verder
Goedemiddag,ik vond Vivien fantastisch van mij een 10,en ik vindt jullie allen heel vriendelijk tot ziens.🥰
Sarodjanie
Lees verder
Heel goed en fijn,duidelijk geholpen bij me eerste keer door Annique.
Previous
Next


Afspraak inboeken

Meest gestelde vragen over de haaruitval behandeling

Het advies is om een kuur van 6 behandelingen te volgen, waarbij er elke 2 weken wordt behandeld. Het volgen het van 6 sessies geeft het beste resultaat. 

Nee niet iedereen is een geschikte kandidaat voor de haaruitval behandeling. Waneer het gaat om volledige kaalheid dan is de haaruitval behandeling niet geschikt. In dit geval zijn de haarzakjes afgestorven en kunnen deze niet meer geactiveerd worden. Een andere indicatie is Alopecia cicatricialis waarbij er littekenweefsel ontstaat  op de hoofdhuid. In andere gevallen is de haaruitval behandeling een geschikte behandeling om haaruitval tegen te gaan en haarzakjes te re-activeren. 

Nee de huidtherapeut is toegankelijk zonder verwijzing van de huisarts. Een huidtherapeut is BIG- geregistreerd en heeft een medische opleiding gedaan.

Nee in de meeste gevallen wordt de behandeling niet vergoedt door de zorgverzekeraar.