Gezichtsbehandeling Voorburg/ Den Haag

Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen in Voorburg/ Den Haag

Als je op zoek bent naar een effectieve boost en verbetering van je huid, zonder de intensiteit van medische peelings, dan zijn onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen precies wat je nodig hebt. Onze ervaren professionals zijn toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte behandelingen die voldoen aan jouw specifieke wensen en doelen.

Ontdek de Signature Facial met vitamine C bij Sophie Skincare, dé ultieme gezichtsbehandeling voor een hydratatieboost. Onze Level 1 peeling, doordrenkt met vitamine C en enzymen, laat je huid stralen van vitaliteit. Direct na de behandeling ervaar je het verschil met een prachtige, natuurlijke glow.

Waarom kiezen voor onze Signature Facial met vitamine C?

  • Hydratatieboost: De toegevoegde vitamine C werkt als een krachtige antioxidant en bevordert de hydratatie, waardoor je huid wordt gevoed en stralender wordt.

  • Level 1 Peeling: Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een milde, effectieve behandeling zonder de intensiteit van zwaardere peelings. Ideaal voor een opfrissing en een natuurlijke glans.

  • Direct Zichtbare Resultaten: Ervaar onmiddellijk een positieve verandering in je huid met een mooie glow direct na de behandeling.

Sophie Skincare biedt meer dan een gezichtsbehandeling; we bieden een ervaring gericht op het verbeteren van jouw huidgezondheid. Ontdek de voordelen van onze Signature Facial met vitamine C.

De Hydropeel, een geavanceerde gezichtsbehandeling bij Sophie Skincare, is ontworpen om de huid diepgaand te reinigen, revitaliseren en verjongen. Deze behandeling combineert exfoliatie, hydratatie en zuivering voor een alomvattende aanpak. Tijdens de Hydropeel wordt de huid voorzichtig ontdaan van dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl het intensief wordt gehydrateerd met specifieke serums. Deze behandeling draagt bij aan een schonere teint door diep in de poriën te reinigen en overtollig talg te verminderen

Tijdens de Oxygeneo-behandeling wordt de huid voorzichtig geëxfolieerd om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Het unieke Oxygeneo-applicator maakt gebruik van zuurstof om natuurlijke processen in de huid te stimuleren, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt bevorderd.De behandeling omvat ook de infusie van revitaliserende ingrediënten, zoals hyaluronzuur, om de huid te hydrateren en te voeden. Dit resulteert in een gehydrateerde, stralende huid met verminderde fijne lijntjes en een verbeterde elasticiteit.

De OxyGeneo is een zachte effectieve huidbehandeling en erg fijn om tussendoor in te zetten. 

Dermaplaning is een geavanceerde en niet-invasieve huidverzorgingsbehandeling die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde huidspecialisten. Deze procedure maakt gebruik van een steriel chirurgisch mesje om zachtjes de bovenste laag dode huidcellen en fijne donshaartjes van het gezicht te verwijderen. Het is een zachtere manier dan waxen of andere e

Het resultaat? Een gladdere huid zonder donshaartjes. Uw verzorgingsproducten  trekken beter beter in en make up blijft beter zitten.