Injectables & Filler Den Haag/ Voorburg

Injectables & Filler in Den Haag/ Voorburg

Met het verstrijken van de jaren verandert je gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van je huid. Je kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof je gezicht niet meer past bij hoe je je vanbinnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor je weer tevreden zult zijn met jouw uiterlijk. Injectables zijn onder te verdelen in fillers en botuline-toxine.

Wat zijn injectables – Botuline Toxine & Filler?

Injectables zijn behandelingen die worden uitgevoerd door een cosmtetisch arts. De arts gebruikt Botuline of Filler om bijvoorbeeld (fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes) rimpels te verwijderen of om lippen op te vullen. Het kan ook worden toegepast voor overmatig zweten, gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen) of bij migraine.De cosmetisch arts gebruikt alleen injectables van hoogwaardige kwaliteit welke voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Botuline Toxine(Tijdelijke spierontspanner)

Een natuurlijk eiwit in de spierontspanner voorkomt dat spieren aangespannen worden. Hiermee kunnen we rimpels behandelen die ontstaan door aanspanning van bepaalde spieren. Het deel van het gezicht dat met de tijdelijke spierontspanner wordt behandeld, is doorgaans het gebied vanaf de neus naar boven toe tot aan de haargrens. Ook kan het een oplossing bieden tegen overmatige zweetproductie, migraine of zichtbaar tandvlees bij het lachen. De tijdelijke spierontspanner is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt.

 

Welke behandelingen kunnen er uitgevoerd worden:

  • Botuline voor rimpels, zoals voorhoofd, frons of kraaienpooitjes
  • Botuline gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen)
  • Botuline bij overmatig zweten (voorhoofd en oksels)
  • Botuline bij migraine
  • Filler om meer lipvolume te creëren
  • Filler om rimpels op te vullen
  • Traangootfiller om onder de ogen om meer volume te geven (minder vermoeide uitstraling)
  • Facelift 
  • Contouren van kaaklijn of jukbeenderen

Boek uw behandeling online in!

Meest gestelde vragen

De cosmetisch arts gebruikt alleen gecertificeerde producten welke voldoen aan hoge kwaliteit eisen. Daarnaast heeft de cosmetisch meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van injectables. Het is niet gevaarlijk om Botuline of Filler laten injecteren. De arts maakt alleen gebruik van tijdelijke fillers en botuline. Er is altijd een risico op complicaties zoals bij elke behandeling, maar door de kundigheid van de arts zijn deze zeer beperkt. Zo kan er bijvoorbeeld een blauw plekje of zwelling ontstaan op de plek van injectie. Dit trekt binnen paar dagen weer weg.

In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende om het gewenste resultaat te behalen. 

Bij het zetten van Filler merkt u meteen resultaat, omdat het wordt opgevuld. Wel is zwelling aanwezig na de behandeling, deze trekt binnen een aantal weg. Na 1 week kunt u het resultaat zien van de Filler. 

Bij Botuline Toxine duurt het 7-10 dagen voordat u het resultaat kunt zien.

Een herhaal behadneling voor Filler is vaak pas na 12 maanden nodig, wanneer de Filler op een natuurlijke door het lichaam wordt opgelost. Bij Botuline is het iets korten met een tijd van gemiddeld 4 maanden.