Bindweefselmassage lichaam

Bindweefselmassage bij Sophie Skincare in Voorburg en omgeving Den Haag

Op zoek naar een bindweefselmassage voor het lichaam? Bij Sophie Skincare Bodyshape passen wij LPG Endermologie toe, een mechanische bindweefselmassage die niet pijnlijk is en effectief werkt op zowel het gezicht als het lichaam. Deze methode pakt cellulite aan, vermindert plaatselijke vetophopingen, voert vocht af en gaat fibrose tegen na een liposuctie-ingreep

Bindweefselmassage cellulite met LPG Endermolgie

Een bindweefselmassage is een effectieve manier om cellulite te verminderen. De behandeling bij Sophie Skincare Bodyshape wordt uitgevoerd met het LPG Endermologie apparaat. Het LPG apparaat bestaat al meer dan 50 jaar en bewijst iedere keer weer hoe effectief deze is. Bij Sophie Skincare Bodyshape werken wij met de het nieuwste apparaat van LPG waarmee tegelijkertijd ook gewerkt wordt aan huidverstrakking van de benen. De behandeling voelt niet pijnlijk aan en wordt juist eerder als ontspannend ervaren. 

Cellulite behandeling

“Cellulite komt bijna bij alle vrouwen voor en kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, maar de grootste boosdoener is vaak gerelateerd aan vrouwelijke hormonen. Het uit zich in ‘putjes’ op de benen, ook wel bekend als sinaasappelhuid. De ‘putjes’ op de benen kunnen altijd zichtbaar zijn of in bepaalde houdingen zichtbaar worden. Vrouwen kunnen hierdoor vaak onzeker worden over hun benen en kiezen er dan soms voor om het te laten behandelen. Het kan zelfs voorkomen dat ondanks regelmatige lichaamsbeweging en gezonde voeding, cellulite op bepaalde plekken op de benen blijft bestaan. Deze vormen van cellulite kunnen worden behandeld met LPG Endermologie.”

Cellulite massage -hoe vaak voor een goed resultaat

Het behalen van een goed resultaat kan in meerdere sessies behaald worden. Wij adviseren om een kuur van 10 sessies te ondergaan om het beste resultaat te behalen, waarbij er 2x in de week wordt behandeld. Vaak tussen 4e en 6e behandeling zijn te eerste resultaten waar te nemen. 

Combinatie behandeling met Deka Onda Coolwaves

Een snelle manier om cellulite aan te pakken is een combinatie behandeling met LPG endermologie en DEKA ONDA Coolwaves. Deze combinatie werkt zeer effectief op cellulite en het losmaken van onderhuids bindweefsel waardoor de huid er strakker en gladder uitziet. Informeer naar de mogelijkheden over de combinatie behandelingen, dit kan gaan over cellulite, buikvet verminderen en huidverstrakking op het lichaam. 

Boek een gratis en vrijblijvend consult in!

Meest gestelde vragen

Het antwoordt hierop is nee, het is niet pijnlijk. De behandelaar kan verschillende standen instellen. Komt u voor de eerste keer zullen wij altijd opbouwend werken, waardoor er geen pijn wordt ervaren. Het voelt juist ontspannend aan. 

Om tot een goed resultaat te komen zijn er meerdere behandelingen nodig. Het onderhuids bindweefsel moet los worden gemasseerd om resultaat te merken. Wij adviseren een kuur van 10 sessies te volgen. 

U kunt na de eerste behandeling enig verschil merken, maar de eerste zichtbare resultaten kunnen tussen de 4e en 6e behandeling zichtbaar worden. Het verschilt per persoon en de ernst van de cellulite op de benen.