Acne behandeling in Voorburg/ Den Haag en omgeving

Acne therapie voor het verminderen van acne/ puistjes en mee-eters

Acne is een huidaandoening die veel voorkomt. Het kan op alle leeftijden voorkomen. De meeste bekende vorm van acne is ‘vulgaris’ ook wel jeugdpuistjes genoemd. Het behandelen van acne vergt kennis van de huid en de verschillende soorten acne. Bij Huidtherapie Sophie Skincare hebben wij ruime ervaring met behandelen van acne en het behalen van goede resultaten. 

Acne behandeling

Een behandeling van acne kan voor ieder persoon verschillend zijn. Er moet eerst gekeken worden wat voor soort acne uw heeft. Gaat het om inflammatie acne of juist acne die ontstaat door vocht tekort in de huid/ verkeerd gebruik van producten. Door middel van een huidscan kunnen onze acne specialisten zien wat voor acne u heeft en welke behandeling hier het beste bij helpt. 

Bij Sophie Skincare in Voorburg hebben wij een breed scala aan medische peelings die ingezet kunnen worden om acne te bestrijden. Heeft u geen ernstige acne, maar alleen last van onzuiverheden, vette huid, grove huidstructuur, mee- eters of een andere vorm van onzuiverheden, ook dan kunnen onze huidspecialisten u helpen. 

Hoe gaat het in zijn werk:

U kunt als klant een gratis consultgesprek inboeken of een consultgesprek + eerste behandeling, als u gelijk behandeld wilt worden. Tijdens het consultgesprek gaan onze acne specialisten kijken wat voor soort acne u heeft en welke behandelingen geschikt zijn voor uw huid. Hierbij wordt rekening gehouden met uw medische geschiedenis, uw huidtype of huidkleur. Daarnaast wordt er gekeken of er ook eventuele acne littekens aanwezig zijn, deze kunnen ook behandeld worden wanneer uw actieve ontstekingen zijn verminderd. 

Huidanalyse bij een acne behandeling

Een huidanalyse wordt bij Sophie Skincare met een Huidscan apparaat uitgevoerd. Deze huidscan kijkt naar de huid op een manier waarop wij dat niet kunnen met het blote oog. Het kan aangeven hoeveel acne bacteriën er leven op de huid, de gevoelige plekken van de huid weergeven. Een huidscan geeft ons als behandelaar veel nuttige informatie die wij meenemen in het behandelplan. 

Acne littekens of pigmentvlekjes die zijn overgebleven na acne

Wanneer u eerder last heeft gehad van acne of puistjes kan het zijn dat u littekens of bij een donkere huid, pigmentvlekjes hieraan heeft overgehouden. Deze littekens of pigmentvlekken na acne kunnen behandeld worden. Bij Sophie Skincare in Voorburg hebben wij hier verschillende behandelingen voor zoals, Microneedling/ Dermapen of een medische peeling. De littekens zullen nooit helemaal verdwijnen, want het is een beschadiging van de huid geweest, maar zeker wel heel goed te verminderen waardoor deze littekens minder zullen opvallen. 

Acne behandeling vergoedt door zorgverzekering

Als u aanvullend bent verzekerd kan de behandeling acne vergoedt worden. Sophie Skincare is een huidtherapie kliniek en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Na de behandeling krijgt u een declaratie mee die u zelf kunt indienen bij de zorgverzekering. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u uw aanvullende verzekering checken op vergoeding acnetherapie. 

hormonale puistjes behandeling, hoe kom ik van acne af

Voor en nafoto acne van een acne behandeling. Deze foto is gemaakt na 3 behandelingen. De volgende stap is om de acne littekens die zijn overgebleven te behandelen en aan te pakken. 

acne behandeling jeugdpuistjes

Een voor en na foto na een traject van 6 behandelingen. Meneer heeft last van acne die veroorzaakt wordt door hormonen die tijdens de puberteit omhoog komen.