Afspraak maken bij Huidkliniek Sophie Skincare

Bij Sophie Skincare kunt u makkelijk en snel uw afspraak online inboeken.

Gratis en vrijblijvende intake

Het eerste gesprek is een gratis vrijblijvend consult gesprek met een huidspecialist.  Tijdens dit gesprek wordt er, afhankelijk van het huidprobleem, gekeken naar de mogelijke behandelingen. Uw algehele gezondheid, wensen, klachten en verwachtingen worden tijdens dit gesprek in kaart gebracht en besproken. Het is een vrijblijvend gesprek waarbij de behandelmogelijkheden worden besproken. Kortom, na dit gesprek is het duidelijk voor u wat het behandelplan inhoudt, het verwachte eindresultaat, eventuele nazorg instructies en de kosten.

 Ieder behandelplan  wordt op maat gemaakt, passend bij uw huid, huidprobleem en persoonlijke wensen. Wij zijn er van overtuigd dat er geen standaard behandelplan bestaat. Iedere huid heeft een andere aanpak nodig, dit alles heeft te maken met uw huidconditie en huidtype. Het doel van het behandelplan is om het maximale resultaat te behalen. Wanneer er wordt gestart met een kuur van behandelingen wordt de intensiviteit van iedere opvolgende behandeling verhoogd. Op deze manier wordt de huid goed voorbereid op de intensievere behandelingen. Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het aantal behandelingen in een kuurverband kan variëren van

 

Vergoeding huidbehandelingen zorgverzekeraar

Een aantal medische behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Tijdens het consult bekijken wij of u huidaandoening in aanmerking komt voor vergoeding. Er is geen verwijsbrief nodig om een behandelplan op te stellen. Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar wel de eis heeft om een verwijsbrief te hebben. Informeer daarom ook altijd bij uw zorgverzekeraar wat de eisen zijn en wat uw budget is, dit verschilt per zorgverzekeraar.

Behandelingen die veelal vergoedt kunnen worden vanuit de aanvullende zorgverzekering:

  • Laser ontharen gezicht
  • Acne behandelingen
  • Acne littekens
  • Litteken behandeling
  • Camouflage
Amina
Lees verder
De beste investering voor je huid/lichaam!! Ik wil nergens anders meer mijn gezicht laten behandelen!!
Anneke
Lees verder
Was een hele fijne 1ste behandeling.
Peter
Lees verder
Prima behandeling, veel uitleg, ging zorgvuldig te werk.
Judith
Lees verder
Professionals en erg klantgericht.
Els
Lees verder
Vriendelijk, duidelijke uitleg over behandeling. Prima prijzen. Ga in oktober een afspraak maken.
Previous
Next