LPG- Bindweefselmassage

LPG Endermologie Behandeling

Bindweefsel/Cellulite/ After Lipo massage in Voorburg

Een strakkere huid, vermindering van cellulitis, contouren van lichaamsvormen bijvoorbeeld na liposuctie kan worden gedaan met het LPG-apparaat. Het pakt hardnekkige vetten aan waardoor uw lichaam strakker en slanker wordt. Ook geschikt voor de gebieden waar het lastig is om vetten kwijt te raken.

Voordelen LPG Endermologie behandeling

  • Verminderd cellulitis op een natuurlijke manier
  • Verbeterd lichaamscontouren na cosmetische ingrepen (liposuctie)
  • Pijnloos
  • Verstevigd de huid
  • Zorgt voor vetafbraak, ook op lastige plekken
  • Voert overtollig vocht af
  • Lipo massages op veilige en effectieve manier
  • Verminderd klachten bij lipoedeem 

 Voor en na foto vermindering cellulitus

Wat is LPG:

Endermologie is een intensieve behandeling met het LPG -apparaat. De huid en het onderhuids bindweefsel worden stevig gemasseerd. De intensiviteit van de behandeling kan ingesteld worden op het apparaat. Afhankelijk van doel wordt het apparaat ingesteld door uw behandelaar. Het apparaat zuigt de huid op en rolt het op en af. Door het rollen worden de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Het zorgt voor een boost van collageen en elastine aanmaak. Het eind resultaat is een soepele, steviger, gladder en gezondere huid.

Cellulitis 

Cellulitis, ook wel sinaasappel huid genoemd komt vaak voor op de benen en billen. Als cellulitus eenmaal aanwezig is op de huid, is het lastig deze kwijt te raken. Het wordt gezien als onsierlijk en cosmetisch storend. Vaak helpt sporten en bewegen niet voldoende om van cellulitus af te komen. Met de LPG behandeling wordt het onderhuids bindweefsel intensief gemasseerd waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en afvalstoffen worden afgevoerd. Het resultaat is een gladdere, strakkere en egalere huid en ‘putjes’ minder zichtbaar zijn.

Liposuctie 

Staat er een liposuctie ingreep gepland of heb je een liposuctie ingreep gehad, dan kan de LPG behandeling zorgen voor een beter herstel. Ophopingen van vocht worden afgevoerd en de huid wordt gladder, doordat het lymfe systeem wordt geactiveerd. Daarnaast kan de LPG behandeling ook helpen vóór een ingreep van liposuctie om de huid soepeler te maken en op deze manier voor te bereiden. 

Littekens 

Recente littekens of al langer bestaande littekens kunnen ook behandeld worden met het LPG apparaat. Recente littekens kunnen sneller genezen, doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Soms kan de huid er om heen gevoelloos zijn, ook hierbij helpt de behandeling. Door de behandeling zal het litteken soepeler worden en minder pijnlijk aanvoelen. 

Lipoedeem

Lipoedeem is een chronische aandoening waarbij er een stoornis ontstaat aan het subcutane vetweefsel, dit gaat gepaard met oedeem (vochtophoping). Lipoedeem komt het meest voor bij vrouwen aan het einde van puberteit, na een zwangerschap of tussen het 30e en 40e levensjaar. Helaas is lipoedeem niet te genezen, ook de oorzaak ervan is onbekend. Met de LPG behandelingen kunnen symptomen, pijnklachten en vochtophopingen verminderen. De nieuwste techniek LPG Endermologie past verschillende rollende en knedende bewegingen toe die een positief effect hebben op het huid- en vetweefsel.

Hieronder vindt u een video over de werking van LPG endermologie. LPG is een behandeling die veelvoudig wetenschappelijk is onderzocht, voor meer dan 30 jaar. 

Klik op de button hieronder voor informatie over de prijzen voor een LPG behandeling en het online maken van een afspraak!