Laserontharing gezicht door erkende huidtherapeuten in Den Haag/ Voorburg/ Rijswijk

Ongewenste haargroei op het gezicht kan erg storend zijn, zeker wanneer de haartjes dik en donker zijn. Daarnaast kunnen onderliggende aandoeningen zoals PCOS, schildklier afwijkingen en medicatie een trigger zijn voor overmatig haargroei in het gezicht. 

Behandeling:

Overmatig en ongewenste haargroei op het gezicht kan behandeld worden door middel van laserontharing. Het zorgt ervoor dat de haarzakjes worden vernietigd, waardoor de haartjes niet meer kunnen groeien. Onze laser is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de donkere huid. 

Vergoeding:

Laserontharing van het gezicht wordt in de meeste gevallen vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Check altijd even u polis als u hier gebruik van wilt maken. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

 

 Eerste afspraak:

De eerste afspraak bestaat uit een consult gesprek. In dit gesprek zal de behandelaar kijken naar de haartjes en u een indicatie geven over de mogelijkheden en het aantal behandelingen die nodig zijn. Ook is er ruimte tijdens dit gesprek voor al u vragen en informatie die graag wilt weten vooraf. Het consult gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.