Dermaplaning

Dermaplaning Behandeling bij Sophie Skincare in Voorburg: Ontdek Een Stralende, Gladde Huid

Dermaplaning is een geavanceerde en niet-invasieve huidverzorgingsbehandeling die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde huidspecialisten. Deze procedure maakt gebruik van een steriel chirurgisch mesje om zachtjes de bovenste laag dode huidcellen en fijne vellusharen (dons) van het gezicht te verwijderen. Het resultaat? Een gladdere, stralende teint die er jeugdig en fris uitziet.

Voordelen van dermaplaning

De Voordelen van Dermaplaning

Dermaplaning is een gezichtsbehandeling die niet alleen gericht is op huidverbetering, maar ook op een direct zichtbaar resultaat. Het mooie van dermaplaning is dat er geen hersteltijd nodig is en er geen roodheid ontstaat na de behandeling. Je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse bezigheden oppakken. Het resultaat is een stralende huid met een mooie ‘glow’, die bovendien heerlijk zacht aanvoelt. Deze behandeling kan elke 4 tot 6 weken worden herhaald.

Is Dermaplaning Geschikt voor Jou?

Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om de huid te verbeteren en een egalere huid te verkrijgen. Het is ook een geweldige aanvulling op andere huidverzorgingsbehandelingen, zoals chemische peelings of microneedling.

Reserveer Jouw Dermaplaning Sessie

Reserveer Jouw Dermaplaning Sessie

Door op onderstaande button te klikken kunt u een dermaplaning sessie online inboeken.

Ervaringen van onze klanten

Carla
Lees verder
Prima geholpen, krijg goede uitleg en er wordt naar je geluisterd. Vriendelijke en kundige behandelaar.
Amar
Lees verder
Superfijne werknemer, excellent dienstverlenend!
Previous
Next

Afspraak inboeken & prijzen

Meest gestelde vragen over dermaplaning

Nee de behandeling doet geen pijn en er is geen hersteltijd na de behandeling. 

Nee, dat is eigenlijk een fabel die vaak wordt gedacht. De haartjes hebben hun eigen structuur, en na het verwijderen kunnen de haarwortels niet dikker terug groeien.

Zeker, dermaplaning is geschikt voor alle huidtypen. De enige uitzondering is een huid met actieve acne; in dat geval adviseren wij een specifieke acne-behandeling.

Ja, dermaplaning kan veilig worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap. Het is een milde behandeling die geen complicaties veroorzaakt. Het is echter altijd belangrijk om na de behandeling een goede zonnebrandcrème met een SPF van 30 of hoger te gebruiken, vooral omdat de huid tijdens de zwangerschap gevoeliger is voor pigmentvlekken door hormonale invloeden. Na dermaplaning zijn alle dode huidcellen verwijderd, dus het is essentieel om de huid goed te beschermen.