Dermaplaning

Dermaplaning Behandeling: Ontdek Een Stralende, Gladde Huid

Dermaplaning is een geavanceerde en niet-invasieve huidverzorgingsbehandeling die wordt uitgevoerd door gespecialiseerde huidspecialisten. Deze procedure maakt gebruik van een steriel chirurgisch mesje om zachtjes de bovenste laag dode huidcellen en fijne vellusharen (dons) van het gezicht te verwijderen. Het resultaat? Een gladdere, stralende teint die er jeugdig en fris uitziet.

De Voordelen van Dermaplaning

  1. Diepgaande Exfoliatie: Dermaplaning verwijdert op een zachte en effectieve manier de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor wordt de huidtextuur gladder en stralender. Het verwijderen van dode huidcellen stimuleert ook de natuurlijke huidvernieuwing.

  2. Verwijdering van Vellusharen: Dermaplaning verwijdert vellusharen, ook wel bekend als donshaartjes of peach fuzz, van het gezicht. Hierdoor voelt de huid zijdezacht aan en worden huidverzorgingsproducten beter geabsorbeerd, waardoor ze effectiever kunnen werken.

  3. Direct Zichtbare Resultaten: Eén van de directe voordelen van dermaplaning is dat je na de behandeling meteen een helderdere teint en een gladdere huidtextuur zult opmerken. Dit maakt het tot een populaire keuze voor speciale gelegenheden waarbij je er op je best uit wilt zien.

  4. Pijnloos en Geen Hersteltijd: Dermaplaning is een vrijwel pijnloze procedure die geen hersteltijd vereist. Je kunt meteen na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Dit maakt het geschikt voor mensen met een drukke levensstijl.

  5. Verbeterde Productopname: Na dermaplaning kunnen huidverzorgingsproducten, zoals serums en moisturizers, dieper in de huid doordringen. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten beter werken en meer zichtbare resultaten opleveren.

  6. Geschikt voor Alle Huidtypes: Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Het kan worden aangepast aan de individuele behoeften en huidcondities van de patiënt.

  7. Aanvulling op Andere Behandelingen: Dermaplaning kan worden gecombineerd met andere huidverzorgingsbehandelingen, zoals chemische peelings of microneedling, om de algehele resultaten te verbeteren.

 

Is Dermaplaning Geschikt voor Jou?

Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Het is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om de huid te verbeteren en een egalere huid te verkrijgen. Het is ook een geweldige aanvulling op andere huidverzorgingsbehandelingen, zoals chemische peelings of microneedling.

Reserveer Jouw Dermaplaning Sessie

Reserveer Jouw Dermaplaning Sessie

Door op onderstaande button te klikken kunt u een dermaplaning sessie online inboeken.

Afspraak inboeken & prijzen