Laserontharing Voorburg/ Den Haag en omstreken

Laserontharing met Diode laser

Op zowel het lichaam als op het gezicht kunt u last hebben van ongewenste haargroei. Gelukkig is daar heel eenvoudig iets aan te doen. Er zijn tijdelijke oplossingen, zoals waxen maar ook definitieve manieren om van het haar af te komen. Met laserbehandelingen kunnen wij het ongewenste haar voor vele jaren en vaak ook definitief verwijderen. Veel mensen kennen inmiddels het gemak van het nooit meer te hoeven scheren er harsen. Vraag ons gerust wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op dit gebied.

 

 

De voordelen van Laserontharen

 Bij Sophie Skincare werken wij met de Light Sheer Duet laser, een krachtige diode laser die keer op keer zijn effectiviteit bewijst. De laser is geschikt voor alle huidtypen en zorgt ervoor dat de haartjes permanent verwijderd worden. Zowel mannen als vrouwen kunnen behandeld worden voor permanente haarverwijdering. Alle gebieden met ongewenste haargroei kunnen behandeld worden zoals, bikinilijn, benen, armen, oksels, gezicht, buik, tenen etc. 

Boek een gratis en vrijblijvend consult in!

  Waarom de Diode laser/ Light Sheer Duet

De Light Sheer Duet is een diode  laser die speciaal ontwikkeld is voor het permanent verwijderen van haren. Deze laser is als één van de weinige FDA goedgekeurd, wat betekent dat het een veilig en doeltreffend apparaat is. Met twee verschillende koppen kunnen alle delen van het lichaam effectief behandeld worden.

  • Veilige en goedgekeurde laser
  • Hoog vermogen voor het beste resultaat
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Korte behandeltijd
  • Vrijwel pijnloos
  • Gekoelde koppen voor optimaal comfort
  • Zeer effectief

Is laser ontharen pijnlijk?

De kop van Light Sheer Duet heeft een Chilltip, dit een koeltip. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de huid tijdens het laseren gekoeld wordt. Hierdoor is het laseren niet pijnlijk en wordt de omringende huid beschermd tegen de warmte van de laser. De grote kop voor het lichaam van de Light Sheer Duet werkt met vacuüm, dit zorgt ervoor dat je snel en pijnloos kunt laseren.

Werking van laser ontharen

Het principe van de laser werkt als volgt; het haartje wordt door het krachtige laserlicht opgewarmd en vernietigd. Wanneer het haarzakje is vernietigd groeit deze niet meer terug. Afhankelijk van de haargroei fase wordt er bij elke behandeling haren vernietigd, omdat niet alle haartjes in dezelfde fase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig om 80- 90% van de haren te vernietigen. Elke laserbehandeling die u onder gaat levert resultaat op. Het uiteindelijke gewenste resultaat behaalt u ongeveer met 6-8 behandelingen.

Behandeling

Het is belangrijk dat u voor de laserbehandeling komt met geschoren haren, zodat de laser het haarzakje kan vernietigen. De koude kop van de laser zorgt voor een comfortabel gevoel, waardoor de behandeling als niet pijnlijk wordt ervaren. Tussen de behandelingen zit gemiddeld 6-8 weken, uw behandelaar zal hier advies over geven.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling een beetje rood zijn en de haarzakjes kunnen opgezwollen zijn. Deze reacties zijn niet erg en trekken vanzelf binnen een paar uur na de behandeling weg. Voor- na het laseren kunnen wij nog extra koelen zodat de huidreacties minimaal zijn.

Tussen de laserbehandelingen door

 U kunt tussen de laserbehandelingen door gewoon scheren. U mag niet harsen, waxen of andere ontharing technieken toepassen. De wortels van haren moeten blijven, zodat deze tijdens het laser ontharen vernietigd kunnen worden.

Vergoeding zorgverzekeraar, de laserbehandelingen voor overmatig haargroei in het gezicht kan in de meeste gevallen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wilt u hiervan gebruik maken, controleer dan altijd bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor verzekerd bent.

Prijzen Laserontharen

Laserontharen combi pakketten

laserontharen Den Haag

Laserontharen dames gezicht

Laserontharen den haag voorburg

Laserontharen dames bovenlichaam

laserontharen Den Haag

Laserontharen dames onderlichaam

* Bij een pakket van 6 behandelingen ontvang je 10% op je pakketprijs
* Bovenstaande prijzen zijn per behaneling

Lees de reviews van onze klanten hieronder met betrekking tot laserontharen
Meghan
Lees verder
Ik voelde mij super comfortabel bij het laserontharen, alles werd super goed uitgelegd! Het zag er ook super professioneel en aesthetic uit van binnen.
Chaton
Lees verder
Super lieve behandelaar ze doet ze werk super goed bedankt
Kimberley
Lees verder
Amazing, friendly, quick service with laser hair removal. So happy to have found this place 🙂
Previous
Next

Meest gestelde vragen

Het verschil zit in de effectiviteit van het laser apparaat , zo bestaat er IPL en Elos. Dit zijn apparaten die gebruik maken van verspreid licht, wat vaak niet sterk genoeg is om de haarzakjes definitief te verwijderen. Ontharen met IPL heeft veel behandelingen nodig om een beetje resultaat te zien, vaak zit je rond de 30 behandelingen. De Light Sheer duet laser heeft een krachtige laser straal die zich alleen richt op de haarzakjes. Dat maakt laser ontharen met de Light Sheer duet doeltreffend en effectief. Daarnaast is de aanschafwaarde van een IPL apparaat vele malen goedkoper, waardoor deze behandelingen goedkoop aangeboden kunnen worden. Hetzelfde voor laser apparaten met de ‘slow motion’ techniek waarbij de haarzakjes langzaam worden opgewarmd. Het haarzakje verliest hierdoor te snel zijn warmte en wordt niet volledig vernietigd. Uiteindelijk ben je hierdoor duurder uit, omdat de haartjes terug zullen komen. 
 
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om 90% haarvrij te zijn. 

 

Na de eerste behandeling kunt al gelijk resultaat merken doordat u minder vaak hoeft te scheren dan voorheen. Bij elke behandeling wordt ongeveer 10-20% van de haarzakjes vernietigd. Na een aantal behandelingen zult u merken dat er kale plekjes ontstaan. Aan het einde van het behandeltraject bent u zo goed als haarvrij. 

Ja laserontharen is permanente haarverwijdering, de haarzakjes worden vernietigd door de laser en groeien niet meer terug. Wel is het mogelijk door invloed van hormonen (zoals bijvoorbeeld zwangerschap), medicatie of een andere onderliggende aandoening dat er in de loop van de jaren weer nieuwe haarzakjes ontstaan. U kunt dan 1x in de 1,5/ 2 jaar een onderhoudsbehandeling ondergaan.

Nee u mag geen laserbehandelingen ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat laserontharen schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld.