Co2 laser

Co2 laserbehandeling | Sophie Skincare Voorburg

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor huidverjonging en huidverbetering? Dan is onze CO2 laserbehandeling precies wat je nodig hebt.
 
Onze CO2 laserbehandeling is een veelgevraagde procedure die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken. Met behulp van gecontroleerde laserstralen wordt de bovenste laag van de huid verwijderd, waardoor nieuwe, gezondere huidcellen worden gestimuleerd om te groeien. Dit resulteert in een gladdere, egalere en jeugdigere huidtextuur.

Waarvoor kan een Co2 laserbehandeling worden ingezet:

Komt u voor de eerste keer? Boek dan een gratis consultgesprek of een consultgesprek inclusief eerste behandeling

Wat doet een Co2 laserbehandeling voor de huid

Een CO2 laserbehandeling is een geavanceerde procedure die wordt gebruikt voor huidvernieuwing en huidverbetering. Tijdens de behandeling wordt een gecontroleerde laserstraal gebruikt om de oppervlaktelagen van de huid te beschadigen op een gecontroleerde en nauwkeurige manier. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de huidverjonging wordt bevorderd.

Wat is het effect van een Co2 laserbehandeling op de huid

Deze behandeling kan verschillende effecten hebben op de huid, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het vervagen van acne littekens en pigmentvlekken, het verbeteren van de algehele textuur en teint van de huid, en het strakker maken van de huid.

Co2 Fractional laser Anti-aging

Co2 laser is de sterkste laser in zijn soort. Het pakt naast de aanmaak van collageen en elastine ook de huidstructuur aan. Op deze manier kunnen fijne lijntjes en ook de grovere rimpels/ huidstructuur behandeld worden. Het kan hierbij gaan om veroudering/ verslapping onder de ogen, lijntjes bij de bovenlip ook wel rokerslijntjes genoemd, lijntjes op de wangen etc. Heeft u last van huidveroudering en wilt u deze effectief aanpakken, dan is de Co2 fractional laser de beste behandeling.

Co2 laserbehandeling voor (acne) littekens

Een Co2 Fractionele laserbehandeling is een zeer effectieve behandeling om acne littekens te verbeteren. Door de gecontroleerde verbranding van de huid wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Een Co2 laserbehandeling is een van de beste lasers om littekens te behandelen. Bij littekens is de huidstructuur kapot geweest waardoor de huid littekens heeft achter gelaten. Om littekens aan te pakken is een zwaardere behandeling nodig om dit verbeteren. Naast acne littekens kan een Co2 laserbehandeling ook helpen bij littekens die zijn ontstaan na een operatie of cosmetische ingreep. 

Gratis en vrijblijvend consult inboeken voor een Co2 laserbehandeling

Tijdens het consult wordt er naar huid gekeken en meer uitleg gegeven over de behandeling, ook kunnen al uw vragen beantwoordt worden!

Bekijk de prijzen voor een Co2 fractionele laserbehandeling en boek uw afspraak makkelijk en snel online in!

Meest gestelde vragen

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is verschillend per indicatie. 

Het is een gevoelige behandeling, maar goed vol te houden. Tijdens de behandeling wordt er koude lucht op de huid geblazen waardoor het goed vol te houden is. 

U kunt na de behandeling in de meeste gevallen al resultaat zien. De behandeling werkt door tot 3 maanden na de behandeling. Het proces van collageen is een langzaam proces en heeft tijd nodig. Na 3 maanden ziet het resultaat van de behandeling. In de weken na de behandeling zal het resultaat steeds zichtbaarder worden.

Nee u mag geen Co2 behandeling ondergaan als u zwanger bent. Het niet wetenschappelijk bewezen dat een Co2 laserbehandeling  schadelijk is tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt er tijdens een zwangerschap niet behandeld.