BioPulse Therapy

BioPulse Therapy

De eerste stap richting huidverbetering start met de unieke BioPulse Therapy.

Wat is BioPulse Therapy?
BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Bevat het synthetische stoffen?
Nee, de behandeling is volledig natuurlijk. We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende processen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief.

Hoe werkt het?
Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen, activeert het masker transferase, een overdrachtsenzym die het lichaam o.a. aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven, waarbij een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien is. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur, het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis kan daardoor tijdelijk zichtbaar zijn.

Foto 1: Het masker is aangebracht. Foto 2: Oxygenatie effect, waarbij zuurstofrijk bloed naar de epidermis vervoerd wordt.

BioPulse Therapy, stap 0 in iedere huidverbeterende behandeling
Waarom is deze behandeling zo effectief? De meeste behandelingen richten zich op de cellen.
Want op een cel zitten receptoren waarmee gecommuniceerd kan worden, zoals door een peptide.

Echter, een cel (huidcel, spiercel etc.) is erop gebouwd om zo min mogelijk afvalstoffen of gifstoffen in zich te willen hebben. De cel duwt dit naar buiten, richting het Extra Cellulaire Matrix (ECM).
In het ECM blijven afval- en gifstoffen achter waar zij haast niet weg te krijgen zijn, hoeveel water je ook drinkt. .
Met de BioPulse Therapy behandeling wordt het ECM schoongespoeld en worden jarenlang opgebouwde gifstoffen verwijderd en afgevoerd.

Effectiviteit

 • ANTI-AGING
  – oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
  – stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
  – stimulatie van collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3)
  – verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
  – verhoogt het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengd wordt – verhelderen van hyperpigmentatie
 • PUISTJES/ ONZUIVERE HUID
  – toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden – verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten
  – reguleert en normaliseert de talgproductie
 • STRESS
  – wegspoelen van gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen uit het ECM – afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem
  – afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

Wat gebeurt er na de behandeling?
De huid kan na de behandeling rood zijn, en er kan een plasmatisch effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, maar in de dagen na de behandeling kan de huid nog af en toe wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht.

Wat kunt u bereiken met BioPulse Therapy?

 • Natuurlijke face-lifting,
 • Verstrakking
 • Verhelderen van hyperpigmentatie/ melasma
 • Vermindering van talgverstoppingen
 • Gladdere huid met minder rimpeltjes Fijnere poriënstructuur
 • Gezondere huid met een natuurlijke GLOW
Contourlifting en verstrakking na 3 weken. 3 behandelingen met tussenpozen van 1 week.
Huidverbetering en gladstrijken van fijne lijntjes na 2 weken. 2 behandelingen met tussenpozen van 1 week.

Afspraak inboeken