Ingegroeide haren en de behandelopties| Den Haag| Voorburg en omstreken

ingegroeide haartjes

Pseudofolliculitis barbae,

Acne Inversa / Hidradenitis SupperativaAcne Inversa

 

ook bekend als Hidradenitis Suppurativa (HS), is een chronische huidaandoening die wordt gekenmerkt door ontstekingen van haarzakjes en talgklieren, meestal in gebieden waar de huid wrijving ondervindt. De aandoening komt vaak voor in de oksels, liezen, onder de borsten, in de bilplooien en rond de geslachtsdelen.

 

Huidkliniek Sophie Skincare In Voorburg

Onze ervaren professionals bieden doelgerichte behandelingen die gericht zijn op het verminderen van ontstekingen, het verlichten van pijn en het verbeteren van de algehele huidconditie.

1. Laserontharen:

Onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen hebben zich bewezen als effectieve middelen om de symptomen van HS te verminderen. Door de nauwkeurige toepassing van laserlicht kunnen we ontstoken gebieden behandelen en de haargroei verminderen, wat bijdraagt aan het verminderen van wrijving en irritatie.

2. Medische Peeling:

Onze op maat gemaakte medische peelings zijn ontworpen om de huidtextuur te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Deze behandeling stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, wat kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van symptomen bij HS-patiënten.

laserontharen Den Haag

Sophie Skincare Voorburg

Huidtherapie

Erkende huidtherapeuten en medische schoonheidsspecialisten.

Eerste consult

Eerste consult is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Erkend door zorgverzekeraars

Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars.

Ervaringen van onze Klanten

Contact

+31 70 406 23 00